duminică, martie 22, 2009

Roxana Ungureanu - povestea unei pitzipoance neimplinite

Roxana Ungureanu

Probabil biata Roxana Ungureanu nu intelege nicidecum de ce visul ei de pitzipoanca nu i s-a implinit inca; cum care vis? Pai visul oricarei pitzipoance high-level care se respecta e sa lucreze in televiziune - vezi Daniela Crudu, Andreea Spataru, Andreea Mantea, ba chiar si netalentata Gina Pistol a fost coprezentatoare la un moment dat.

Saracuta a parcurs toti pasii necesari pentru acest demers : a aparut in Banateanul la doar 16 ani, fiind aleasa Craciunita in 2003. A devenit apoi, pe rand, Miss Banat 2004 si, doi ani mai tarziu, Miss Playboy. A pozat in Fanatik, in Maxim si bineinteles in Playboy; in plus, a beneficiat si de nitica promovare de la Cancan, care au adus-o in lumina reflectoarelor, odata cu postarea pe siteul lor a unei casete porno-lesbi cu Roxana in rol principal. Toate in zadar insa; pitzi tot nu a obtinut dream-jobul mult-visat. Asa ca Roxana a trecut din nou la 'munca de jos' - nu va ganditi la prostii! Ea reprezinta echipa Steaua intr-un concurs oarecum similar cu Divizia sexy. De data asta insa, concursul se desfasoara sub aripa Pro-TV-ului, si Roxana are toate sansele sa castige. Poate-poate ajunge si ea sa prezinte Vremea!

Roxana UngureanuRoxana UngureanuRoxana Ungureanu
Roxana UngureanuRoxana UngureanuRoxana Ungureanu

1 comentarii:

Anonim spunea...

fatuca asta e cam proasta ,cred ca nici daca ar da drumu' la stolul cu porumbei nu ne-ar putea incata si mai bine sa ramana unde e ,ca si asa avem destule nulitati in prim- plan.

26 martie 2009, 22:55

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB