luni, martie 02, 2009

Raduleasca contraataca

Mihaela Radulescu si Ayan

Dupa ce toata lumea a condamnat-o pentru relatia cu Dani Otil, din cauza caruia se presupunea ca l-ar fi parasit pe sotul si tatal copilului sau, Elan Schwartzenberg, Mihaela Radulescu pune lucrurile intr-o lumina noua. Intr-un interviu acordat recent Cotidianului, vedeta poveste, printre altele, ca fostul sot o insela cu majoritatea prietenelor sale. In cadrul aceluiasi interviu, Raduleasca vorbeste si despre pitzipoancele devenite vedete peste noapte - vezi Daniela Crudu- dar si despre realizarile sale din cariera profesonala. Iata cateva fragmente din interviul acordat pentru ziarul Cotidianul de catre Mihaela Radulescu.

La noi, orice piţipoancă, orice mahalagioaică şi orice fată dezbracată devine un star, îşi pune eticheta de vedetă tv şi e promovată la gramadă cu oameni care n-au nici o legatură cu promiscuitatea şi sordidul din vieţile acestora. Mi-e ruşine să fiu numită “vedetă” alături de atâtea prostituate, analfabete, agramate, mincinoase, impostoare şi bârfitoare câte bântuie azi prin televiziuni.

Pe scurt: soţul meu nu m-a părăsit şi nici nu m-a alungat de-acasă, ci am luat singură această decizie pentru că mă înşela cu graţia oricărui milionar român care-şi încearcă puterile mai mult decât îl ţin, copilul trăieşte cu mine, e crescut de mine şi încredinţat legal mie, n-am avut în viaţa mea antrenoarea aceea de fitness care tot apare şi se foloseşte de numele meu, primul meu soţ nu mi-a rupt niciodată piciorul cu maşina, pentru că, nu-i aşa, făcea puşcărie pentru gravă vătămare corporală dacă era adevărat, în Antenă nu doreşte nimeni să mă dea afară, ba dimpotrivă, nu-mi schimb religia pentru că asta nu e o modă care trece odată cu sezonul, de la facultate nu m-a exmatriculat nimeni pentru că nu există metoda asta la facultate, îţi dai seama cam ce prost e jurnalistul care a scris aşa ceva şi aşa mai departe.

Sunt încă o femeie înşelată de un milionar care a uitat de unde a plecat şi ce familie frumoasă are, nimic nou sub soarele dâmboviţean. Am încă eleganţa de a nu rosti numele femeilor care au trecut prin sufrageria mea în calitate de doamne şi s-au oprit în dormitoare de hotel cu soţul în calitate de curve, le mai las puţin să se perpelească, îmi place să mă distrez puţin cu mintea lor, mai ales când poza lor socială e una aşa “imaculată”.Sursa : Cotidianul

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB