miercuri, martie 11, 2009

Norisori in Paradisul Columbenilor

Monica Columbeanu

Monica Columbeanu si Irinel Columbeanu sunt poate cel mai controversat cuplu din Romania. El trecut de 50 de ani, scund, uratel si cu o moaca prostuta, insa cu o avere cu multe zerouri, ea - usor trecuta de 20 de ani, frumoasa, cu picioare pana in gat, ambitioasa, dar cu o zestre saraca in neuroni. S-au vazut, s-au placut, s-au luat. Casnicia lor 'ideala' este insa umbrita in ultima vreme de tot felul de zvonuri : chipesul sofer al Monicai ii face ochi dulci, Irinel nu o mai rasfata pe Moni cu cadouri, ca sa nu mai vorbim de zvonurile cum ca Iri si-a petrecut o seara in compania unei alte domnisoare. Pe Monica insa n-o afecteaza o posibila escapada a sotului, si nu se fereste s-o si zica :

"Am crescut lângă nişte oameni inteligenţi şi sincer, chiar dacă m-ar înşela , în acest moment cred că nu m-ar deranja. Şi dacă m-ar înşela, care ar fi problema?! În acest moment aşa consider, dar trebuie să fiu pusă în faţa faptului împlinit. Pur şi simplu cred că noi avem o relaţie atât de frumoasă, încât un simplu accesoriu de maximum trei ore n-ar putea să ne strice căsnicia".

Pai si de ce ar deranja-o, ma rog, ca sotul sau umbla si cu altele. Numai bine are mai mult timp ca sa ii dedice soferului sau...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB