vineri, februarie 20, 2009

Poza cu Rihanna batuta de Chris Brown

Rihanna batuta de Chris Brown

Am stat in cumpana destul de mult dca sa pun sau nu aceasta imagine foarte socanta cu Rihanna batuta de iubitul sau, Chris Brown. Cantareata arata cu adevarat foarte rau, si se pare ca de data asta ziarele de scandal nu au exagerat cu nimic in a reda starea cantaretei : vanatai, contuzii, muscaturi, buza rupta, etc.

Dupa ce incidentul de acum doua saptamani a tinut prima pagina a tabloidelor, Rihanna, care astazi implineste 21 de ani, s-a intors acasa in Barbados pentru a se reface si pentru a-si pune ordine in viata.

Cariera lui Chris Brown a avut foarte mult de suferit de pe urma acestui scandal; radiourile nu il mai difuzeaza, campaniile in care era implicat s-au lepadat de el; in ceasul al 12-lea, cantaretul si-a dat seama de imensitatea faptei sale si a hotarat ca are nevoie de ajutor, asa ca si-a angajat o armata de PR people ca sa ii reabiliteze imaginea. Posibil sa fie nitelus cam tarziu insa...


Rihanna batuta de Chris BrownRihanna batuta de Chris BrownRihanna batuta de Chris Brown

7 comentarii:

Anonim spunea...

daca e proasta! probabil ca i-a si placut!

22 februarie 2009, 03:37
Anonim spunea...

revin - ti-am spus ca e proasta

http://www.ziua.net/news.php?data=2009-02-23&id=21719

23 februarie 2009, 20:36
Alinap spunea...

In primul articol in care am scris despre faptul ca Rihanna a fost agresata de Chris Brown am facut si o mini-previziune: am zis ca sigur cei doi o sa se casatoreasca :). Asta pentru ca astfel de iubiri cu nabadai rar se sfarsesc dupa prima bataie. Asadar, nu stiu daca i-a placut sa fie batuta, insa si eu sunt convinsa ca il va ierta...

23 februarie 2009, 20:47
pissy spunea...

desigur ca e proasta!ca nici desteapta nu mai este

4 martie 2009, 14:00
Alinap spunea...

Se pare ca am avut dreptate la partea cu iertatul; ba mai mult , e foarte posibil sa fi avut dreptate si la faza cu casatoritul. E posibil ca cei doi sa se fi casatorit!

4 martie 2009, 18:49
pissy spunea...

ia sii de proasta.nu am stiut ca e asa de rpoasta Rihanna

5 martie 2009, 14:55
liquid spunea...

Ce va mai place sa comentati aiurea. Nu stiu de ce intotdeauna victima este cea acuzata si nu acel mamifer care are pretentia sa se numeasca om.
Si vad ca tot fete sunt cele care o acuza pe rihanna, sa inteleg ca sunteti de partea urangutanului; atunci nu va doresc decat sa treceti prin ce a trecut ea si astept sa mai postati pe forum-uri. Sa vedem opinia voastra despre cum e sa te joace in picioare omul cu care nu cu mult in urma aveai de gand sa te casatoresti. Sa vedem daca e vreuna careia ii va fi placut bataia sau va admite ca e proasta si ca din vina ei si-a luat-o. Se pare ca e mai simplu sa credem ca ea e proasta, decat ca el e un dezechilibrat mental, plin de frustrari, incapabil si mai ales atat de LAS incat sa dea intr-o fiinta care clar nu ar fi putut sa ii faca fata.

9 mai 2009, 16:19

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB