sâmbătă, februarie 28, 2009

Oana Zavoranu si scheletul - un subiect ... Tabu

Oana Zavoranu Tabu

E primul articol pe care il scriu despre Zavoranca pe acest blog, insa pur si simplu nu m-am putut abtine in momentul in care i-am vazut acest pictorial in revista TABU. In mod normal, interviurile care au loc cu ocazia aparitiei unei vedete pe coperta se desfasoara dupa regula reporterul intreaba, 'vedeta' raspunde. Oana Zavoranu insa nu e facuta sa respecte astfel de conventii, dupa cum incalca orice regula are ea chef, astfel incat interviul ei este de fapt un monolog presarat - se poate altfel ?! - cu multe mahalagisme si o sumedenie de informatii pe care nu tineam neaparat sa le aflu. Cateva mostre care atesta incontestabil originea rroma a Oanei :

Diaconescule, cum de nu te doare curu’, mânca-ţi-aş gura ta? Opt ore să stai în cur. Pare absurb, dar îţi amorţeşte curul.

M-am uitat la nişte reviste şi am văzut gagicile cu ţâţe şi stăteau tricourile mişto pe ele şi am zis: bă, nu cred că mi-ar sta rău cu ţâţe. Şi m-am dus iniţial şi mi-am pus cea mai mică mărime de ţâţe. Bă, da tot nu prea se distinge că mi-am pus ţâţe. Iară l-am sunat pe medic – care ţine foarte mult la mine, d-aia m-a suportat. Zic: băi, vreau şi mai mari. Şi mi-am pus nişte ţâţe, fraaaate.

Ciocu’ mic că dacă nu eram eu...Sursa : revista TABU

Oana Zavoranu TabuOana Zavoranu TabuOana Zavoranu Tabu
Oana Zavoranu TabuOana Zavoranu Tabu
Oana Zavoranu TabuOana Zavoranu Tabu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB