duminică, februarie 22, 2009

Interviu cu Raluca Zenga

 Raluca Zenga

Despre Raluca Zenga aveam o parere foarte bine conturata pana acum ceva timp : o alta pitzipoanca blonda care a pus mana pe un fotbalist - fost, actual antrenor la Catania-. Ei bine, m-am inselat! Citindu-i blogul, m-am convins ca 'superficiala' este o femeie intelectuala, care, pe langa shopping, are si multe pasiuni de bun gust, printre care calatoriile, cititul si scrisul. I-am citit cu sufletul la gura multe dintre articolele de pe blogul sau, in special cele referitoare la conditia femeii din lumea islamica, articole foarte bine documentate si scrise. O lectura cu adevarat placuta despre problemele femeii din societatea contemporana.

Cineva care isi incepe astfel postul de pe blog poate fi considerat oricum, numai superficial nu : 'Palermo intr-o zi torida de august. E atat de cald incat parca si timpul solar se dilata, astrul incins ramane pironit pe veci in crucea cerului, arzand sulfuros, energie fixa, coplesitoare.'

In Libertatea de astazi a aparut un interviu dragut cu nevasta lui Walter Zenga si imi permit sa citez cateva fragmente. Interviul integral il puteti citi aici.

Este Walter sufletul tău pereche?
Nu ştiu dacă la nivel “cosmic” suntem destinaţi unul altuia, sigur este că în viaţa de zi cu zi ne potrivim straşnic!

Ce îţi place cel mai mult la Walter?
Faptul că, indiferent de ce se întâmplă, mă răsfaţă ca pe o prinţesă, mă face să mă simt cel mai important om din viaţa lui, mă pune mai presus de orice. Acest lucru îmi oferă o linişte şi o mângâiere neţărmurite!

 Raluca Zenga Raluca Zenga Raluca Zenga

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB