joi, februarie 26, 2009

Interviu Andreea Marin in Playboy

Interviu Andreea Marin in Playboy


In ultimul timp, desi nu mai are emisiune, popularitatea Andreei Marin a crescut vertiginos in raport cu cea a Mihaelei Radulescu. Asta pentru ca Andreea s-a implicat cu daruire in campanii umanitare foarte serioase - pecum cea cu vaccinarea anti-TBC a copiilor din Africa-, in vreme ce Raduleasca s-a implicat in astfel de actiuni doar de dragul imaginii, si acest lucru se simte. Unde mai pui ca avea ca target si sa ii costruiasca o imagine foarte buna si iepurasului sau, Dani Otil, insa chestia asta chiar i-a iesit pe dos, caci putini il mai simpatizeaza pe infumuratul Dani. Ca sa nu mai vorbim de interviul acordat revistei Libertatea de catre primul sot al Mihaelei Radulescu, care a desfiintat-o cum a stiut mai bine in paginile revistei.

Revenind la Andreea Marin, aceasta a acordat un interviu foarte interesant si deschis revistei Playboy. Reproduc aici cateva fragmente, interviul integral putand fi regasit in paginile revistei.


PLAYBOY : Ai vreo prejudecata legata de nuditate si de propriul corp?
MARIN : Nu in general, in sensul ca nu stau sa-i judec pe altii pentru actiuni de acest fel, doar ca nu e optiunea mea expunerea in mod public. Nu simt ca vreau sa demonstrez lumii intregi ceva, insa simt ca e important sa traiesc anumite experiente doar in intimitate, sa le impart numai cu barbatul meu, sa stim ca exista senzatii doar ale noastre.

PALYBOY: Este România o tara a prejudecatilor sexuale?
MARIN: Intr-o anumita masura, fara exagerari, din moment ce exista televiziuni care aduc in prim-plan acest aspect fara perdea. Iar prima pagina a ziarelor ilustreaza acelasi lucru adesea, deci nu sintem un popor atit de pudic sau de moralist pe cit am putea crede.

PLAYBOY: Ce i-ai gatit ultima oara lui Stefan?
MARIN: M-am gatit. Si n-a fost rau. (ride)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB