vineri, februarie 20, 2009

Diva Mihaela Radulescu o concureaza pe zana Andreea Marin

Mihaela Radulescu

Vazand probabil ca reputatia 'zanei' Andreea Marin a crescut exponential o data cu intoarcerea sa din Africa, 'diva' Mihaela Radulescu s-a gandit sa nu se lase mai prejos si s-a implicat si ea intr-o campanie umanitara. Asta dupa ce a avut grija sa o lase mai moale cu mediatizarea relatiei sale cu Dani Otil, pe care nu-l mai incape pamantul de ingamfat si nesuferit (de cand e cuplat cu 'diva').

Nu, nu ati ghicit. Mihaela nu incearca prin noua campanie sa ajute oamenii saraci sau copiii din Romania care nu acces la studii ci ... muncitorii chinezi din faţa Ambasadei Chinei. Vadim Ghirda, fotograf al agenţiei Associated Press, care a realizat o serie de poze impresionante la faţa locului a apelat la Mihaela pentru a găsi împreună o rezolvare. Imediat, Răduleasca s-a mobilizat, şi, printr-un apel televizat, a cerut ajutorul oamenilor simpli.

I s-au alăturat sute de persoane, impresionate de materialele văzute la Observator, dar şi vedete - cântăreţi de muzică populară, trupele Proconsul şi Mandinga, soţia preşedintelui, Maria Băsescu, ambulanţele BGS, o firmă de pizza care le-a adus mâncare caldă chinezilor şi compania Aztec care le-a montat corturi încălzite celor câteva sute de persoane care trăiesc de două luni în condiţii înfiorătoare în faţa Ambasadei Chinei.

Sursa : Libertatea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB