marți, ianuarie 06, 2009

Participantii la Eurovision 2008 canta pentru pace

Boaz MaudaBoaz Mauda (Israel), Sirusho( Armenia ) si Jelena Tomašević (Serbia) sunt trei dintre fostii participanti la Eurovision 2008, clasati in primele locuri. Toti trei s-au numarat printre preferatii mei la Eurovisionul de anul trecut, Boaz fiind favoritul meu nr 1, clasandu-se doar pe pozitia 9, in vreme ce Jelena a luat locul 6 iar Sirusho s-a apropiat de podium ocupand pozitia 4 in clasamentul final.

Cei trei fosti participanti vor inregistra impreuna un cantec despre pace, pe care cei trei l-au scris impreuna cu laureatul premiului Nobel pentru Pace, Shimon Perez. Filamarile la videoclip au fost deja facute, iar cantecul va fi inclus pe noul album al lui Boaz Mauda, care a declarat :

"Alaturi de prietenele mele, Sirusho si Jelena, cred ca putem schimba lumea prin muzica si arta. Sper ca acest cantec sa faca o diferenta in aceasta lume plina de conflicte. E un exemplu care arata cum tinerii se pot alia pentru a-i influienta si pe ceilalti cu visele si dorinta lor de pace."
Sa speram ca aceasta initiativa nu va fi unica de acest gen si conflictele din zonele greu incercate de razboaie vor inceta, pentru ca oameni nevinovati mor in fiecare zi doar pentru ca niste oameni adora puterea si banii. Sa credem cu totii intr-o lume in care conflictele vor fi o amintire, in care toti copiii din Africa vor putea merge la scoala fara teama ca vor fi impuscati, in care copiii din Israel sau Palestina nu vor mai auzi urletul bombelor, in care copiii din Irak vor putea iesi fara teama sa se joace, in care copiii din Afganistan nu vor mai creste cu teama in suflet.

Despre Eurovision :

Semifinala Eurovision 2009 Romania : live blogging
Stiri Eurovision 2009
Ce a castigat Romania la Eurovision 2008
Finala Eurovision 2008 - Clasament
Cine a castigat Finala Eurovision 2008
Finala Eurovision 2008 Belgrad - Ordinea intrarii in concurs
Eurovision 2008 - rezultate semifinala 2
Eurovision 2008 Belgrad: Semifinala 2
Eurovision 2008 Belgrad: Romania s-a calificat in marea finala!
Astazi, 20 mai, incepe Eurovision 2008!
Eurovision 2008 : Primele repetitii ale Romaniei
Eurovision 2008- ordinea intrarii in semifinale
Eurovision 2008 - Finala
Finala Eurovision - Ordinea intrării în concurs
Eurovision- semifinala 1
Eurovision- semifinala 2

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB