vineri, ianuarie 30, 2009

Mihaela Radulescu barfita de fostul sot in Libertatea

Ziarul Libertatea a dat lovitura luandu-i un interviu primului sot al Mihaelei Radulescu, Bogdan Radulescu. Acesta nu s-a sfiit sa dea in vileag detalii picante legate de fosta casnicie cu vedeta Antenei 1. Nu stiu in ce masura lucrurile spuse despre Raduleasca sunt adevarate sau nu, insa se intrevede o urma de ranchiuna in cuvintele fostului sot.

El povesteste ca Mihaela Tiganu, aka Mihaela Radulescu, l-a inselat cu un oarecare Laurentiu, ca se foloseste de barbati pentru a obtine ce vrea, ca el i-a facut cunostinta cu al doilea ei sot, Stefan Banica Jr, a meditat-o la anatomie si a calcat-o cu masina. Nu neaparat in aceasta ordine. Articolele respective au fost citite de sute de mii de oameni, dornici sa devoreze informatii proaspete despre "diva"- cum isi zice ea. Iata highlighturile articolelor :


Nu, parcă înnebunise. Când am pornit motorul a pus piciorul în faţa maşinii. I-am rupt piciorul.

Nu va ţine mult. Mihaela se va folosi de el, îl va devora, aşa cum a făcut şi cu ceilalţi, apoi se va plictisi. După ce ea îl va părăsi, Dani va suferi ca un câine, pentru că nu va înţelege.

Dintre toţi iubiţii ei, cel mai afectat după despărţire a fost Dan Chişu. El a suferit cel mai mult, am înţeles că vreo doi ani s-a refugiat în băutură, ca să uite.

S-a întâmplat ca eu să-i fac cunoştinţă cu Ştefan, următorul soţ!

Prin 1988, la Primăria sectorului 1, fără mare tam-tam. Eu aveam 20 de ani, Mihaela 19, ce ştiam noi atunci? Niciunuia dintre noi nu-i placeau nunţile, ba chiar eu aveam şi am oroare de ele, mi se par un fel de ţigănii teribile.

Numele ei de fată e Țiganu, se putea duce oricând la Evidenţa Populaţiei să-şi schimbe numele de familie. Aşa cum, de altfel, a făcut cu fratele ei, pe care îl cheamă acum tot Rădulescu, deşi numele lui era Florin Țiganu!


Articolele integrale le puteti citi in Libertatea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB