sâmbătă, ianuarie 10, 2009

Interviu cu Prigoana in Libertatea

Silviu Prigoana
Desi fac de obicei alergie cand aud de politicieni, recunosc ca totusi il tolerez pe Silviu Prigoana. Cu un iz usor basescian (sa nu credeti ca nu exista cuvantul asta, just search the Google), extrem de populist si pe alocuri chiar amuzant, Prigoana este un politician imprevizibil. Unde mai pui ca e si prieten la catarama cu Mihai Bendeac, ceea ce mi-l face si mai simpatic. Cum, n-ati citit pe blogul lui Bendeac cum acesta a fost ajutat sa iasa din parcare de catre Prigoana? E super funny postul respectiv.

Anyway, hai sa trec la partea cu interviul acordat de catre Prigoana ziarului Libertatea. Cateva dintre replicile sale sunt chiar geniale si extrem de amuzante. Iata cateva :

Cum a fost prima întâlnire cu Bahmuţeanca?
Eram patron la Realitatea TV, iar ea a venit s-o angajez de parcă se ducea la agăţat în discotecă: cu ţâţele p-afară, cu rochie mulată pe cur... I-am zis că e îmbrăcată ca o piţipoancă şi am dat-o afară... Versiunea ei e alta... A revenit însă după un timp şi a angajat-o un asociat de-al meu.

Sunt mulţi escroci în politică?
Toţi.

Şi dumneavoastră?
Bineînţeles

Ce vă place şi ce nu la dv.?
Sunt deştept şi frumos. Nu-mi convine că am serviciu, visez să fiu musafir permanent în viaţă.

Acum sunteţi la putere. Mai e de ciordit împrejur?
Cât timp va creşte iarba pe aici, oricât şi de oriunde. Sistemele permisive sunt greu de anulat, dar nu imposibil de diminuat.


Sursa : Libertatea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB