vineri, ianuarie 30, 2009

Finala Eurovision 2009 : Elena Gheorghe vs Blaxy GirlsLa inceput nu prea imi placea melodia Elenei Gheorghe, The Balkan Girls. Nici acum nu mi se pare o melodie stralucita, insa m-a surprins faptul ca Elena stie canta live, mai ales ca a avut si o coregrafie destul de agitata. Melodia + prestatia pe scena imi aduc aminte de Elena Paparizou - No. 1 sau de Ruslana - Wild Dances, asa ca probabil melodia ar putea intra in primele 10 la Eurovisionul de la Moscova, in caz ca ar trece de finala de sambata. Asta daca nu cumva europenii s-au plictisit de conceptul deja rasuflat.

La celalt antipod sunt Blaxy Girls, cu o melodie buna, Dear Mama. Melodia nu e in nici un caz potrivita pentru Eurovision , insa fetele ar putea avea lipici la adolescenti si ar putea primi ceva voturi de la europeni. Eu cred ca in finala de sambata aceasta va fi dilema : Blaxy Girls sau Elena Gheorghe. Publicul va vota in mod cert cu Blaxy Girls, insa probabil Elena va cuceri juriul. Oricum ar fi, eu sunt destul de dezamagita de melodiile din finala de anul acesta.

Personal, pe mine m-a impresionat foarte tare prestatia celor de la Popas Band, care au degajat o energie extraordinara pe scena cand au cantat piesa "Striga " intr-un mare stil. Si Dalma e una dintre favoritele mele. A, si Red Blonde au cantat bine in semifinale si au o piesa pretty catchy- care NU e plagiata! Si sa nu uitam nici de cel mai talentat primar dn Romania, Alin Nica :)

Striga -Popas Band - nr 1

Costi - Can you forgive - nr 2

Dear mama - Blaxy Girls - nr 3

Red Blonde - Nu am cu cine - nr 4


Sunny - ZERO - nr 5

Elena Gheorghe - The Balkan Girls- nr 6

Purple - Tabassco - nr 7

Catalin Josan- Stop- nr 8

Love was never her friend - Dalma - nr 9

Alin Nica - Don't Leave - nr 10

Pleaca - Tina - nr 11

IMBA Round & Round - nr 12

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB