duminică, ianuarie 18, 2009

Dragos Bucur de la Boogie la Colin Farrell

Dragos Bucur de la BoogieAseara am vazut Boogie, filmul cu cel mai controversat poster din 2008 - il vedeti mai sus. Pe mine nu m-a dat pe spate, insa pot sa marturisesc ca mi-a smuls destul de multe zambete, dar parca mereu asteptam sa se intample ceva... Asadar, fimului i-a lipsit actiunea, a fost mai degraba "un rol de compozitie", cum a declarat Dragos Bucur intr-un interviu. In plus, Boogie nu a dus lipsa de replici istete, bine gandite si foarte amuzante, multe dintre ele fiind spuse fara perdea. De fapt intregul film a fost fara perdea, cu personaje jucand foarte natural sau dezbracandu-se fara inhibitii.

E primul rol de acest gen pentru Dragos Bucur, care a intruchipat mai mult personaje de actiune in : Furia , Marfa si banii sau Hartia va fi albastra. A facut de asemenea roluri foarte bune si in scurmetrajul Visul lui Liviu sau in mega-apreciatul Moartea domnului Lazarescu

Oricum, filmul se pare ca a fost foarte apreciat peste hotare, primind Premiul Juriului la Festivalul de la Essone si Premiul Zicherman Family Foundation pentru Cel mai bun scenariu in cadrul Festivalului de la Hamptons din Statele Unite ale Americii.

Dana Nalbaru a scris pe blogul sau ca sotul ei, Dragos Bucur, va fi protagonistul unui film in regia celebrului Pete Weir. "The Way Back" urmareste povestea a sapte detinuti ce evadeaza dintr-un gulag siberian in 1940. Din distributie mai fac parte Colin Farrell, Jim Sturgess, Ed Harris, Saoirse Ronan si Alexandru Potocean.

Trailer Boogie:


Similare :

Dana Nalbaru sta bine Pe Tocuri
Noul videoclip Dana Nalbaru - TU
Dana Nalbaru - videoclip Mai e o zi
Bloguri de vedete

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB