duminică, decembrie 14, 2008

Single Blaxy Girls - Dear Mama!

 Blaxy GirlsFetele de la Blaxy Girls, adica Rucsy, Amalia, Cristina, Ana si Gela, au fost invitate zilele trecute la emisiunea de pe Kiss FM a lui Ovidiu si Pussycat . Aici ele au lansat noua melodie care se numeste "Dear Mama!" asa ca fetele au incins un live session chiar in studio cu tot cu chitari si vocile din dotare. Piesa protejatelor lui Costi Ionita suna foarte bine si sunt convinsa ca Blaxy Girls chiar au un cuvant de spus in muzica.

Blaxy Girls se afla la cel de-al doilea single de pe albumul lor de debut, If You Feel My Love, al carui extras a fost piesa omonima, melodie ce s-a bucurat de un success enorm inca din primele saptamani de difuzare.

O alta descoperire a lui Costi Ionita, Dya, o pustoaica de 14 ani se bucura de un succes foarte mare in randurile adolescentilor. Sa vedem ce asi mai are in maneca Costi Costita pentru anul viitor, caci 2008 chiar i-a fost un an plin de succese.

Single Blaxy Girls - Dear Mama!

1 comentarii:

Anonim spunea...

superba si tare ravasitoare e melodia asta. pentru ca mereu uitam ca viata e scurta si ii suparam pe cei dragi iar prea tarziu tipam ca fetele de la blaxy in final "mama, don't leave!" ma fac de treaba de la anul si nu ma mai cert cu nimeni promit. :)

24 decembrie 2008, 14:58

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB