vineri, decembrie 05, 2008

S-a mai stins o stea : Anca Parghel

Din pacate, in aceasta dimineata, faimoasa cantareata Anca Parghel s-a stins din viata. Solista a dus, vreme de cateva luni o lupta crancena si dureroasa cu cancerul ovarian, batalie pe care eram sigura ca o va castiga, asa cum a mai invins acum cativa ani si cancerul la san. De data asta insa, din pacate cancerul a fost mai puternic decat dorinta ei de a trai...

Anca a fost un om vesel, optimist si talentat. In ciuda faptului ca era sub un tratament foarte puternic, artista a cantat de curand alaturi de Stefan Banica Jr in cadrul emisiunii "Dansez pentru tine". Singurul semn care indica boala era usoara oboseala din ochii ei, Anca reusind sa o mascheze afisand neincetat un zambet optimist. Ultimul concert l-a sustinut acum o luna jumate, in Timisoara. In plus, cantareata nu s-a menajat deloc, ea inregistrand un album "Colind pentru Romania", o colectie de piese traditionale romanesti, spaniole, germane şi americane.

Toti artistii din Romania au fost socati de tragica veste, disparitia Ancai lasand un gol ce nu il va putea umple nimeni. Odihneasca-se in pace si fie ca acolo unde este sa ii fie mai bine!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB