vineri, decembrie 12, 2008

Miley Cyrus si-a luat permisul de conducere

Miley Cyrus si-a luat permisul de conducere
In seara asta, pe la ora 8 ma intorceam cu masina de la facultate si traficul era ingrozitor de lent si aglomerat, fapt destul de neobisnuit pentru ora aceea. Dintr-o data aproape toate masinile din jurul meu au inceput sa claxoneze si sa porneasca avariile. Intai am zis ca poate am facut eu ceva gresit, o fi vreo nunta sau mi s-o fi desumflat vreo roata, insa curand intuitia mi-a zis ca aveam de-a face cu un protest. Indeed, zeci de masini cu numar rosu claxonaj nestavilit, in semn de protest fata de taxa de prima inmatriculare. Bineinteles ca la volan erau numai smecherasi deranjati ca le dispare acea sursa de venit atat de facila si de la indemana : transportarea tuturor rablelor Germaniei in Romania...

Ce treaba are asta cu faptul ca Miley Cyrus si-a luat permis? Ei bine , exista o legatura : si Miley Cyrus umbla deocamdata cu o masina purtata; nu, nu e vorba de un Golf IV adus cu 3000 euro din Germania, ci Miley conduce un "amarat " de Porsche.

In alta ordine de idei, Miley a "impuscat" o nominalizare la "Globul de Aur" la categoria Best Original Song cu melodia “I Thought I Lost You,” soundtrackul filmului Bolt.
Miley Cyrus si-a luat permisul de conducere
Miley Cyrus si-a luat permisul de conducereMiley Cyrus si-a luat permisul de conducere

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB