joi, decembrie 04, 2008

Loredana este The One

Revista The One o are pe coperta pe Loredana, un fel de Madonna a Romaniei, o cantareata trecuta de 40 de ani, care starneste controverse prin aparitiile sale socante. E un personaj care starneste controverse, creeaza tipare, se reinventeaza odata cu trecerea timpului si de fiecare data se face remarcata. Loredana inseamna 20 de ani de munca, schimbari si celebritate. Pentru The ONE, Lori vorbeste despre pasiuni, iubire, moda si arta.

Desigur, Loredana are destui fani, datorita vocii sale frumoase dar si a felului sau de a fi, ea fiind sursa de inspiratie pentru stilul Deliei - parerea mea. Cantareata are insa si cativa detractori. Iata parerea unuia dintre ei cu privire la "diva" :

"Loredana Groza (de ce 'lory'???) e o femeie vulgara, urata, lipsita de complexe, de simtul ridicolului si de simtul masurii, dar inzestrata cu talent. nu-mi place cum canta: intotdeauna pare ca zbiara si in general, se imbraca la fel ca o paparuda sau parasuta din dorinta de a soca, de a provoca discutii pe seama ei. cand avea 18-20 de ani, iesirile ei de "circareasa" erau oarecum amuzante si mai usor de trecut cu vederea sau de inteles. acum loredana boncea este o femeie care se apropie de 40 de ani, e casatorita cu un om foarte important si are un copil. poate ca, lucrand in pro, dl. boncea nu se jeneaza de aparitiile penibile ale sotiei sale. sunt sigura ca fiica d-lui boncea (si a loredanei groza, fireste) se simte penibil in fata colegilor, dupa ce "faimoasa" ei mamica s-a afisat pe scena cu bluze ce lasa la vedere sani deja inmuiati de vreme, dupa ce mamica ei danseaza pe mese si isi exlune chilotii roz sau de alta culoare ori dupa ce mamica ei isi permite sa faca, pe scena, semne obscene ca ultimul aurolac. dar, asta-i treaba familei boncea... "
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB