vineri, noiembrie 07, 2008

Videoclip Inna - Hot


Iata ca cea mai hot piesa pe care am ascultat-o in ultima vreme la radio are si un videoclip pe masura. Piesa se numeste "Hot" si cea care o canta este Inna, o tanara aparitie in muzica romaneasca, ce promite foarte mult. Prima oara cand am ascultat cantecul am crezut ca e o piesa straina, deoarece suna foarte, foarte bine.

Daca vreti sa stiti cine este misterioasa Inna, ei bine ea este o tanara de 22 de ani din Mangalia, pe numele sau adevarat Elena Alexandra. Pentru a fi mai aproape de fanii sai, Inna si-a facut blog, inna.ro, pe care n-a mai scris insa de vreo 2 saptamani. Iata cateva cuvinte despre ea :

M-am nascut pe data de 16 octombrie 1986 in orasul Mangalia.Copilaria mi-am petrecut-o in Neptun,o localitate mica si totusi cunoscuta de aproximativ toata tara.Am absolvit liceul economic Mangalia,dupa care mi-am inceput activitatea universitara in Constanta,marele oras de pe malul Marii Negre.Cum am inceput sa cant ? Nu-mi amintesc cum a fost prima data si nu cred ca-si aminteste cineva.Cant de-o viata si totusi mai am atatea de invatat.Cant muzica de toate felurile si ma adresez tuturor categoriilor de persoane.


Videoclip Inna - Hot

2 comentarii:

Videoblog spunea...

super talent super meloie

17 noiembrie 2009, 13:23
Anonim spunea...

Care talent ? S-a cacat in scaldatoare. Talent mai putin, doar un tip cu bani care a investit in ea si noroc cu carul. Asta e succesul innei.

20 iunie 2012, 05:49

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB