vineri, noiembrie 28, 2008

Misterele lumii : disparitia buricului Karolinei Kurkova

Triunghiul Bermudelor, Area 51, Piramidele egiptene, Atlantida, Stonehendge sunt doar cateva dintre misterele lumii. Acestea palesc insa in fata unei enigme si mai mari : disparitia buricului Karolinei Kurkova. S-a evaporat, l-au rapit extraterestrii pentru o analiza mai profunda, a fost sters cu creta, s-a dezintegrat, nimeni nu stie exact. Circula ceva zvonuri ca cica ar fi fost operat cand era mica, avand nush ce boala grava, dar atunci cum sa ne explicam existenta buricului in pictoriale de nici un an? Alta varianta credibila ar fi o operatie estetica, insa ma intreb ce om normal si intreg la minte ar vrea sa-si scoata buricul?

Daca ar fi trait in Romania, buricul Karolinei Kurkova ar fi fost gasit cu siguranta, sau macar ar fi faut ceva audienta la Dan Diaconescu. Imi si inchipui clarvazatorii curgand garla in emisiune prezicand ca buricul se gaseste inca in viata, respira, plange si trebuie neaparat recuperat...

Iata si cateva poze cu epocile de dinainte si de dupa buric. Asadar, cine gaseste buricul Karolinei este rugat sa il returneze de urgenta.
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB