vineri, noiembrie 28, 2008

Interviu cu Andreea Patrascu

Andreea Patrascu este una dintre cele mai reusite "produse" marca Acasa TV. Daca in trecut fabrica de vedete era PRO-TV-ul, iata ca si fratiorul mai mic, Acasa TV, a inceput sa produca vedete peste noapte. Nu cred ca mai are rost sa exemplificam, Adela Popescu fiind o ilustra anonima pana cand a jucat in prima telenovela romaneasca, al carei nume imi scapa :).

In prezent, cea mai promovata vedeta a postului, alaturi de Nicoleta Luciu, este Andreea Patrascu, frumoasa actrita care joaca rolul Irinei Dumbrava in telenovela Inima de tigan. Andreea are 23 de ani si a terminat ASE-ul, (Facultatea de Comerţ) si in prezent este masterand la aceeasi facultate. E ireal de frumoasa, talentata, e iubita lui Cabral si are si studii muzicale, ceea ce o face candidata perfecta pentru inca un debut muzical marca Acasa TV. Asta ramane de vazut insa.

Iata in continuare o parte din interviul acordat de Andreea Patrascu revistei Cosmopolitan.

COSMO: Care erau planurile tale de viitor cand erai copil, ce visai sa devii?

ANDREEA: Cand eram foarte mica, am visat, ca toti copiii de altfel, sa devin pe rand, educatoare, invatatoare si apoi cantareata. Pe parcurs am abandonat planurile de acum 15-18 ani, m-am reorientat si bine am facut.

C: Te-a schimbat vreun pic noul statut?

A: In plan personal, nu m-am schimbat. Am aceeasi prieteni, aceleasi preocupari, doar timpul liber imi este foarte limitat si atunci imi organizez foarte bine activitatile pentru a fructifica orice minut.

C: Cat la sută semeni cu Irina?

A: As spune ca semanam in proportie de 90%. Ne diferentiaza in principal doar pasiunea pentru medicina a Irinei Dumbrava, pe care eu nu o impartasesc in viata reala. In rest, imi place sa cred ca impartasim acelasi curaj, dedicare si hotarare in orice activitate intreprinsa, dar si o dragoste mare pentru oamenii care ne inconjoara.

COSMO: De cateva luni ai o relatie cu Cabral; cum ati reusit sa va tineti la adapost de presa mondena atata timp?

ANDREEA: Nu mi-am dorit niciun moment sa comentez viata mea personala. Am in fata mea exemplul atator persoane publice care au facut-o si au regretat, incat prefer sa fie asa.

COSMO: Ce preocupari mai ai in afara de televiziune?

ANDREEA: Sunt masterand al Facultatii de Finante Banci din cadrul ASE Bucuresti si studiez managementul sistemelor bancare.

COSMO: Ce te vezi facand peste 5 ani? Dar peste 15?

ANDREEA: Daca ma intrebi ce-mi doresc, iti voi spune ca tot televiziune ma vad facand, cu siguranta. Insa mi-ar placea sa reusesc peste niste ani sa-mi deschid si propria afacere, de care sa ma ocup in paralel si pentru care sa-mi folosesc pe deplin cunostintele economice dobandite.

2 comentarii:

Anonim spunea...

andreea imi place foarte mult de tini. si as vrea sa vorbesc cu tine pe mesinger. daca vrei dami mes pe adreasa de mesinger maria_papusica 54

8 ianuarie 2009, 22:22
mirela spunea...

esti sooper ai un baietel?

13 ianuarie 2009, 22:02

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB