marți, octombrie 21, 2008

Poze inedite de la nunta Madonnei cu Guy RitchieIn plin scandal de divort, poze inedite ale nuntii Madonnei cu Guy Richie au iesit la suprafata. Ceremonia s-a desfasurat acum 8 ani, pe 22 decembrie 2000 si cei doi au fost inconjurati numai de prieteni alaturi de care s-au distrat.

Recent, cuplul Madonna - Guy Ritchie a anuntat ca divorteaza, dand astfel curs speculatiilor care au aparut la un moment dat in presa. Se pare ca atunci cand am comparat cuplul Mihaela-Elan cu Madonna-Guy(pastrand proportiile, evident) nu am gresit deloc.

Daca in cazul Mihaelei Radulescu stim unul dintre motivele divortului, Dan Otil, in priviinta cuplului Madonna si Guy amanuntele sunt invaluite in mister. Uniii speculeaza ca cei doi nu au facut sex de mai bine de 18 luni, altii aduc in fata incompatibilitatile dintre ei, iar unii spun ca Madonna ar avea o aventura. Adevarul va iesi probabil curand la supratafa.


1 comentarii:

teambuilding altfel spunea...

nu inteleg de ce pretind ca ar avea dreptu la intimitate sau viata personala daca reactioneaza in felul asta la un despartire...

21 octombrie 2008, 16:09

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB