duminică, octombrie 26, 2008

Poze Cosmina Pasarin la Raliul Iasi 600

Revin astazi cu catva detalii in plus cu privire la Raliul Iasi 600. Ca bonus, iata si cateva poze cu Cosmina Pasarin prezentand pilotii si echipele. George Vintila trebuia sa prezinte alaturi de ea, insa probabil ca s-a razgandit in ultima clipa. La eveniment a participat -pasiv- si Victor Ponta- la pachet cu Daciana Sarbu, bineinteles.

In timp ce masinutele asteptau cumintele (si tacute), Cosmina Pasarin , imbracata in costum de raliu, a prezentat pilotii si echipele. I-am facut si cateva poze mai de aproape si Cosmina mi-a zambit, ca sa fie sigura ca iese bine in poza. S-au inmanat si cateva premii onorifice - o cutiuta goala de tic-tac sau o cupa "de aur" pentru Titi Aur. Nu au lipsit nici cateva comentarii la adresa lui Mihai Leu -legate de aprecierea leului din ultimele zile.

Dupa scurta introducere, masinile au devenit vedetele diminetii, transformandu-se din animalute blande, aliniate linistit in fata Mitropoliei, in fiare puternice, scuipand o gramada de fum si horcaind teribil. A fost un spectacol pe cinste, momentele in care pilotii au accelerat masininile fiind de departe cele mai spectaculoase.
Articole similare :

Poze Raliu Iasi 600

Cosmina Pasarin la Raliul Iasi 600

Pozele zilei : Cosmina Pasarin goala pe plaja

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB