marți, octombrie 28, 2008

Poza Zilei : Tom Cruise in postura de martir

Cred ca la aceasta ora nimeni nu mai are vreo urma de indoiala cu privire la faptul ca Tom Cruise e sarit de pe fix. Pentru a sublinia probabil aceasta idee, faimosul actor a ales sa pozeze pentru coperta revistei Radar, intr-o ipostaza cel putin ciudata : imbracat numai in chiloti, sotete si camasa, cu pieptul strapuns de sageti.

Simbolistica profunda a acestei imagini o reprezinta ideea ca Tom Cruise e martirul religiei pe care o promoveaza atat de efervescent : scientologia.

Articole similare :

Poza Zilei : Rihanna si Justin Timberlake
Poza Zilei : Britney Spears photoshopata la maxim
Poza zilei : P. Diddy is full of shit (la propriu)
Poza Zilei : Sophie Monk cu chilotii in cap
Poza zilei : Fundul lui Jennifer Lopez la triatlon
Poza zilei : Jessica Alba torturata
Poza Zilei : Upskirt marca Jessica Simpson
Poza Zilei : Rihanna
Pozele zilei : Kate Moss nipple slip
Poza zilei : Se poarta palmierii si tatuajele
Poza zilei : Chris Brown se scapa pe el
Poza zilei : Amanda Bynes scobindu-se intre dinti
Poza zilei : Gwyneth Paltrow nemachiata

2 comentarii:

Alex spunea...

Ipostaza nu e deloc ciudata, ci e un exemplu de "inside-joke". In 1983, Tom Cruise devenea celebru cu filmul "Risky Business" (titlul din revista era un indiciu), iar acolo e o scena celebra, in care el, un adolescent tinut din scurt de parinti, ramane singur acasa si, ca semn de rebeliune, da drumul la stereo la maxim, ramane in chiloti si in camasa si danseaza de nebun prin casa. Cmon, scena e celebra, a fost parodiata de tz ori - cauta pe Youtube.

29 octombrie 2008, 07:32
AlinaP spunea...

Scena respectiva "made sense" la timpul acela. Tom Cruise avea 21 de ani si dansul ala e un pic kinky, insa destul de cute.

Ipostaza nu i se mai potriveste insa acum, la onorabila varsta de 46 de ani. Mi se pare la fel de ridicol ca atunci cand a inceput sa topaie pe canapea la Oprah strigand ca o iubeste pe Katie Holmes. In plus, obsesia pentru scientologie l-a facut deosebt de nesuferit...

29 octombrie 2008, 21:05

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB