duminică, octombrie 19, 2008

Cine e Alina Puscau?

Alina Puscau

De ceva timp aud numele Alinei Puscau din ce in ce mai des. Nici atunci cand am auzit ca a scos impreuna cu Basshunter un remix la piesa Dragostea din tei nu m-am chinuit sa aflu mai multe despre ea. Din senin insa, m-a lovit direct in moalele capului acel ceva, despre care se zice c-a omorat pisica : curiozitatea. Astfel, am afat despre Alina Puscau ca ar fi un fotomodel celebru, nascut in Bucuresti, care a ajuns foarte cunoscuta in strainatate, prezentand pentru nume mari Arden B, Avon, Diesel Style Lab, GAP, No Stress, Pepe Jeans sau Victoria's Secret.

Printre celebritatile cu care Alina a mai avut relatii, inainte de a se logodi cu celebrul regizor miliardar Breet Ratner, se numara miliardarul Jeffrey Epstein, pilotul de Formula 1, Eddie Irvine si actorul Vin Diesel.

Curios este faptul ca Alina este nascuta si crescuta in Bucuresti, provenind dintr-o familie normala , in care tatal sau era electrician de meserie iar mama sa tesatoare de covoare. Cariera s-a a inceput in momentul in care a castigat trofeul Elite Model Look in 1998. De atubnci, Alina a pozat pentru reviste de top in lumea modei precum: Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, Cosmopolitan, Glamour si GQ.

De curand , Alina si-a incercat norocul si in industrai muzicala, unde cel mai mare succes l-a avut alaturi de Basshunter cu piesa "When you leave"Alina Puscau ft Basshunter - When You Leave
1 comentarii:

catalina spunea...

e moldoveanca de a mea, de la Iasi parca

22 octombrie 2008, 09:22

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB