joi, octombrie 23, 2008

Angelina Jolie si Brad Pitt - un cuplu implinit


Angelina Jolie si Brad Pitt sunt cu siguranta cuplul cel mai faimos si indragit din lume. Cei doi cresc impreuna 6 copii , Maddox, Zahara si Pax (adoptati din diferite colturi ale lumii), ceilalti trei fiind copiii biologici ai cuplului : Shiloh si gemenii Knox si Vivienne. De curand, Angelina Jolie a acordat un interviu foarte interesant revistei americane "WMagazine", in care povesteste despre relatia sa cu Brad Pitt si despre viata intregii familii.

In urma cu numai trei ani, Angelina Jolie acorda aceleiasi reviste un interviu in care afirma ca viata de cuplu nu i se potriveste si ca se simte in largul sau celibatara. "Daca totusi va fi sa am langa mine pe cineva, probabil ca persoana respectiva ar trebui sa impartaseasca aceleasi convingeri ca si mine si sa aiba o dorinta efervescenta de a schimba lumea", declara actrita. Dupa doar trei ani, optica Angelinei s-a schimbat radical, ea fiind fericita in cadrul celei mai numeroase familii de la Hollywood si alaturi de cel mai dorit barbat de pe planeta, Brad Pitt.

“Cel mai special lucru pe care Brad l-a facut a fost faptul ca m-a convins sa raman insarcinata. Eram categorica in aceasta priviinta si mi se parea un lucru gresit. Acum sunt foarte fericita ca am luat hotararea de a procrea, caci cele doua sarcini m-au invatat foarte multe despre viata si despre mine, iar acum avem acesti copii minunati, ceea ce este uimitor.”

Angelina a vorbit in paginile revistei si despre fabuloasa suma de 14 milioane de dolari pe care cuplul a primit-o de la revistele People si Hello! pentru exclusivitatea pozelor cu gemenii. Suma a fost donata in intregime fundatiei Angelinei, stiuta fiind inclinatia actritei catre fapte caritabile. "Nu am nimic de comentat decat ca e o suma intr-adevar bizara. Dar suntem fericiti ca acesti bani au ajuns in mana unor oameni care chiar au nevoie de ei".

Inedit este faptul că pozele din cadrul revistei sunt nişte instantanee suprinse de însuşi Brad Pitt, atât în timpul sarcinii Angelinei cât şi după. Poza de pe copertă este deosebit de frumoasă şi o surprinde pe Angelina Jolie alăptând unul dintre gemeni.

Actriţa a povestit şi despre pasiunea soţului său, fotografia: "Toţi oamenii au câte un hobby, însă marea majoritate nu-şi bat capul cu el prea tare. Brad face însă parte dintre acele persoane care se implică foarte tare în hobby-ul lor; el a studiat foarte intens tipurile de camere, unghiuri şi multe alte detalii tehnice. Brad este însă foarte critic cu munca sa ; de multe ori îi laud fotografiile, dar el crede că e loc şi de mai bine şi mereu vrea să îşi îmbunătăţească calitatea fotografiilor".

Cei doi îşi cresc copiii departe de lumea agitată şi superficială a Hollywood-ului, pe o proprietate privată din Franţa. Va fi interesant de văzut felul în care vor evolua cei şase copii, ştiut fiind faptul că odraslele celebrităţilor ajung foarte răsfăţate şi pline de aere de mici vedete.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB