sâmbătă, septembrie 20, 2008

Vedete cam afumate : Kate Moss, Jessica Simpson, Mischa Barton

Jessica Simpson

Ne-am obisnuit sa le vedem mereu aranjate, atente cu tinuta lor, ce mai, niste vedete adevarate. Iata insa cateva celebritati, Kate Moss, Jessica Simpson, Mischa Barton , intr-o ipostaza ceva mai diferita decat ne-au obisnuit : bete crita.

Sa le luam in ordine : Mischa Barton, celebra in ultimul timp mai degraba pentru celulita sa decat pentru rolurile din filmele in care a jucat ("The O.C") a facut-o lata la gala Fashion for Relief, despre care am mai scris in posturile trecute. Se pare ca Mischa a profitat de bautura gratis pusa la dispozitie de organizatorii petrecerii de dupa si s-a imbatat crita, dupa ce a consumat votca cu capsuni. In taxi, rochita i-a jucat si niste feste, dezvaluindu-i sfarcul, surprins constiincios de paparazzi( vezi poza 2).

Kate Moss a facut-o lata la Vivienne Westwood Red Label fashion show. Kate este deja celebra pentru numeroasele sale betii si pentru dependenta ei de droguri din trecut, despre care se stie ca ar fi scapat. Insa fostul fotomodel se pare ca nu poate rezista ca, din cand in cand, sa mai traga cate o dusca, si de data asta a facut-o lata.. din nou. Noroc cu o prietena a sa ca o cara, ca altfel zau nu stiu cum mai ajungea la masina.

In sfarsit, Jessica Simpson. Ei bine, cantareata de muzica country era asa de beata, incat a fost rugata sa paraseasca petrecerea organizata de celebrul designer Mark Jacobs in New York. Destul de jenant pentru cantareata. Se pare ca Jessica nu prea reusea sa se mai tina pe picioare si bolborosea cuvinte de neinteles, asa ca a fost rugata sa plece. De altfel, puteti sa vedeti si voi ce figura tampa are Jessica Simpson!


Mischa Barton Mischa Barton

Mischa Barton Mischa Barton

Kate MossKate Moss

Kate MossKate Moss

Jessica SimpsonJessica Simpson
Jessica SimpsonJessica Simpson

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB