joi, septembrie 25, 2008

Stirile PRO TV au luat un premiu EMI

Echipa PRO TV formata din Paula Herlo, Cosmin Stan, cameramanul Sergiu Matei, Marius Ivan si Eduard Tarna si producatorul Alex Livadariu sunt cei care au adus primul premiu EMI NEWS unei televiziuni din Romania.

Ştirile PRO TV au intrat in competitie cu trei reportaje din Campania “Tu stii ce mai face copilul tau?”, alaturi de alte 800 de materiale jurnalistice din intreaga lume. Povestile copiilor din Romania au convins juriul in defavoarea unor nume ca Al Jazeera din Qatar, ITV News din Marea Britanie si TV Globo din Brazilia.

“Cand i-am cunoscut pe acesti copii, a caror poveste a ajuns acum in atentia membrilor Academiei si a tuturor televiziunilor de elita din lume, m-am gandit doar ca aceste drame vor emotiona pe telespectatorii PRO TV si autoritatile din Romania. "

DE precizat ca anul trecut, tot PRO-TV-ul a obtinut prima nominalizare la premiile EMI, pentru reportajul facut de acelasi cameraman,
Sergiu Matei, despre oamenii ucisi la granita cu Tibetul, iar atunci mi s-a parut o adevarata nedreptate ca nu a castigat trofeul acel reportaj. Iata asadar ca se face si jurnalism de calitate in Romania!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB