duminică, septembrie 07, 2008

Stand Up ... to Cancer


Acum ceva timp, v-am povestit despre drama prin care a trecut celebra actrita, Christina Applegate. Interpreta lui "Kelly" din Familia Bundy a hotarat sa faca o dubla masectomie ( amputarea ambilor sani), pentru a scapa de teribila maladie care ucide zilnic milioane de femei : cancerul la san.

13 dintre cele mai cunoscute cantarete, Keyshia Cole, Leona Lewis, Fergie, Ciara, Mariah Carey, Beyonce, Mary J. Blige, Rihanna, Carrie Underwood, Miley Cyrus, Ashanti, Nicole Scherzinger şi Natasha Bedingfield, si-au unit fortele pentru "Just Stand Up" o piesa si un eveniment caritabil fara precedent care are ca scop sustinerea campaniei "Stand Up To Cancer" (SU2C), prin care se incearca sa se stranga bani pentru cercetare cu scopul de a descoperi leacul pentru cancer.

Evenimentul caritabil Stand Up To Cancer a fost difuzat simultan pe posturile de televiziune americane ABC, CBS si NBC pe data de 5 septembrie.

Celebritatile care au urcat pe scena acestui eveniment deosebit au fost Casey Affleck, Jennifer Aniston, Christina Applegate, Lance Armstrong, Abigail Breslin, Josh Brolin, David Cook, Katie Couric, Dana Delany, Fran Drescher, Julia Louis-Dreyfus, Kirsten Dunst, Elizabeth Edwards, Jon Favreau, America Ferrera, Charles Gibson, Neil Patrick Harris, Salma Hayek, Scarlett Johansson, Masi Oka, Danica Patrick, Christina Ricci, Robin Roberts, Homer Simpson, Marge Simpson, Meryl Streep, Hilary Swank, Charlize Theron, Goran Visnjic, Forest Whitaker, Brian Williams si Reese Witherspoon.

Cel putin doua dintre aceste vedete, Fran Drescher, celebra dadaca din comedia "The nanny" si Christina Applegate au luptat cu aceasta maladie infioratoare si au iesit victorioase. Cheia acestei izbanzi a stat in vointa lor puternica de a trai , dar si in faptul ca au descoperit boala in stadii incipiente.

Asadar, mergeti la mdic regulat, faceti-va analizele, pentru ca sanatatea este cel mai pretios lucru pe care il detinem. In plus, noi, femeile, trebuie sa ne facem periodic control la sani si acel test Papanicolau, care poate fi salvator de vieti. Se stie ca numai in Romania mor anul mii de femei, ucise de teribilele cancere de san si de col.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB