marți, septembrie 09, 2008

Mihaela Radulescu vrea sa te lasi de fumat

Mihaela RadulescuVedeta de televiziune Mihaela Rădulescu a decis să renunţe, încă o dată, la haine, pentru o campanie menită să-i susţină pe fumătorii care doresc să se lase de acest viciu. Vedeta a acceptat să fie imaginea celei mai recente campanii antifumat care se va desfăşura în ţara noastră. Mihaela Rădulescu a făcut această campanie fără a cere să fie plătită. Mai mult, Mihaela a contribuit cu 12.000 de euro în campanie. Ministerul Sănătăţii a fost destul de reticent, totuşi, în a folosi imaginea vedetei de televiziune, mai ales că aceasta trebuie să apară pe postere numai în lenjerie intimă şi o cămaşă albă.

Ideea principală a campaniei este să te pună pe gânduri că mai bine faci sex, mai bine găseşti cu totul şi cu totul alte plăceri în viaţă decât să fumezi. Sloganul campaniei pleacă exact de aici: «Fumatul chiar este singura ta plăcere?». Asta o să vedeţi pe toate panourile din ţară şi din Bucureşti cu mine, ce-i drept în lenjeria asta foarte sexy. Sper că oamenii foarte inteligenţi şi foarte destupaţi nu numai la minte, dar şi la imaginaţie, vor înţelege că aceasta e singurul motiv pentru care mă aflu în această ipostază. Nu mai vreau să aibă de câştigat doar revista pentru care pozez sau imaginea mea, ci aş vrea să aibă de câştigat şi cei vitregiţi de soartă. Am decis să apar în astfel de pictoriale doar dacă revista care dore şte acest lucru face o donaţie caritabilă din profitul pe care-l face datorită mie. Acest pictorial este al doilea pe care-l realizez în aceste condiţii”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Pentru a-i asigura pe responsabilii din Ministerul Sănătăţii că nu va “mai trage câte un fum”, Mihaela Radulescu s-a angajat să plătească despăgubiri uriaşe în cazul în care va prinsă fumând.

Sursa : InteresulPublic

Articole cu Mihaela Radulescu :

Mihaela Radulescu a oprit circulatia

CV Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu regizor

7 lucruri inedite despre Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu vs Andreea Marin - runda a patra

Andreea Marin vs Mihaela Radulescu - circul continua

Mihaela Radulescu - un subiect TABU

Poze cu Mihaela Radulescu pe plaja

Mihaela Radulescu cu Mondenii

Mihaela Radulescu calatoreste in stil mare

Mihaela Radulescu despre bloguri

Raduleasca va juca in Mondenii

Cristi Brancu e Confidential


Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB