marți, septembrie 16, 2008

Laura Andresan si-a facut si ea salon de masaj eroticLaura Andresan ii face concurenta Alinei Plugaru, caci si Laura si-a deschis un salon de masaj erotic. Ce e interesant la acest salon al vedetei porno este locatia aleasa : pe Calea Victoriei, aproape de Guvern.

'Se pare ca tot la Guvern trag', a glumit Laura Andresan, care nu a ascuns ca in trecut a avut mai multe aventuri cu politicienii. 'Mi-am dorit sa deschid aici salonul pentru ca guvernantii nostri sa nu fie nevoiti sa mearga prea mult cand sunt stresati si au nevoie de relaxare. Am intrat pe Calea Victoriei si nu mai am de gand sa plec. Asta cred ca e diferenta intre mine si actualul guvern. Eu voi ramane aici multe mandate, in schimb ei vor pleca in curand', a mai spus ea.

O sedinta de masaj la 'Profa de sex' va costa intre 150 lei si 600 lei, iar clientii pot alege intre mai multe feluri, printre care cel de relaxare, thailandez, cu pene si cu apa. In plus, Laura spune ca pe viitor cei ca-re-i vor calca pragul se pot bucura de o procedura asistata chiar de ea.

Investitia in pretentiosul salon al Laurei se ridica la peste 100.000 de euro.

Sursa: Libertatea

Articole asemanatoare:

Salonul erotic al Alinei Plugaru pradat de hoti

Alina Plugaru are 11 clase

Poze cu salonul de masaj erotic al Alinei Plugaru

Laura Andresan lanseaza XXL

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB