joi, septembrie 04, 2008

A inceput Festivalul Cerbul de Aur


Festivalul Cerbul de Aur a inceput aseara, in forta, dupa o pauza de doi ani. Ar fi fost chiar pacat ca cel mai cunoscut festival international din Romania sa-si fi dat astfel suflarea. Ma bucur ca cineva a fost atat de intelept incat cineva sa resusciteze Cerbul si sa ii dea din nou viata.

Cei trei concurenti au fost alesi de juriu sa reprezinte România la Cerbul de Aur 2008 sunt Tony Poptamas & Desperado feat. Alexandra Ungureanu, Razvan Krivach si Dragos Chircu. Deoarece doi ditre concurentii straini s-au retras, organizatorii au decis ca locul lor sa fie luat de cei plasati pe locurile 4 si 5 in urma preselectiei nationale : Provincialii si Annamari Dancs. Deoarece si trupa Provincialii s-a retras, Florentina, tipa de la Chicanos a intrat in concurs. Intre timp, o alta rastunare de situatie : o concurenta din Rusia nu a reusit sa obtina viza pentru Romania (WTF?!?) asa ca a intrat in concurs si Alin Vaduva. Asa ca acum , in loc de trei, vom avea in loc de 3 , 6 concurenti avizi sa pun amana pe Cerbulet. Punem pariu ca trofeul il "inhata" trupa Biondo? Asta daca intre timp nu se razgandesc si ei in legatura cu participarea la concurs...

Evenimentul a debutat cu un spectacol extraordinar, sustinut de unii dintre cei mai importanti artisti ai României, care au interpretat intr-o manieră originală cele mai îndrăgite piese pe care le-am auzit la Braşov de-a lungul timpului. Iris şi Direcţia 5 au cantat 20 de şlagăre împreună cu Angela Similea, Aura Urziceanu, Doru Tufiş, Paula Seling, Gabriel Cotabiţă, Nicola, Laurenţiu Cazan, Monica Anghel, Luminiţa Anghel, Mircea Baniciu, Marcel Pavel, Nico, dar şi regretatul Aurelian Andreescu, a cărui voce va fi readusă la viaţă din arhiva de aur a TVR.

A doua seară a Cerbului de Aur, cea din 4 septembrie, aduce pe scena de la Braşov un recital susţinut de Natalia Rodriguez, care a fost supranumită în urma participării la numeroase show-uri de televiziune şi concerte „prinţesa muzicii pop spaniole”. Exponentă a stilului muzical „radical”, care dă şi titlul ultimului ei album, tânăra artistă, considerată Britney Spears a Spaniei, a lansat până în prezent cinci albume şi 15 single-uri.

Cel de-al doilea recital al serii va fi susţinut de artistul Ştefan Bănică Jr., care revine pe scena de la Braşov după 11 ani. Cântăreţ, actor de teatru şi de film, om de televiziune, Ştefan Bănică Junior a lansat zece albume şi numeroase hituri, a susţinut peste o mie de concerte în ţară şi în străinătate.

Daca vreti sa acultati concurentii puteti sa o faceti accesand siteul TVR-ului.

Echipa celor de la Starsstreet urmareste indeaproape acest eveniment, postand stiri despre concurenti si videoclipuri pe youtube cu concurentii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB