miercuri, septembrie 24, 2008

Incepe Megastar 3

Stiu ca am spus ca daca va castiga Andrei, nu ma voi mai uita la Megastar, insa, de dragul Andreei Raicu cred ca o voi face, in speranta ca de data asta va fi un show mai calitativ.

Cea de-a treia editie a emisiunii-concurs Megastar va incepe pe 25 octombrie si va fi difuzata in fiecare sambata seara, de la ora 20:30.

Marea finala va avea loc pe 13 decembrie, atunci cand vom afla care dintre cele opt grupuri vocale finaliste vor castiga marele premiu.

Incepand cu a doua editie a emisiunii-concurs, telespectatorii isi vor putea vota grupul sau grupurile favorite la numerele de telefon afisate pe ecran sau prin SMS. Grupurile finaliste care au obtinut cel mai mic numar de puncte in cadrul finalei, vor intra la “duel”.

Duelul inseamna ca fiecare dintre cele doua grupuri finaliste vor trebui sa interpreteze o piesa aleasa de juriu, aceeasi pentru ambele grupuri. Virgil Iantu, Aura Urziceanu, Adrian Despot si Razvan Mazilu vor comenta cele doua prestatii ale grupurilor si vor lua decizia finala.

Incepand cu cea de-a saptea finala, cand la Megastar 3 raman numai trei grupuri, va fi eliminat grupul finalist care a obtinut cel mai mic numar de puncte, in urma voturilor telespectatorilor.

Grupul castigator din marea finala va semna un contract cu Universal Music Romania si va primi din partea Prima TV un premiu in valoare totala maxima de 60.000 de euro.

Asadar, daca vreti sa vedeti cum vor evolua cele opt grupuri finaliste, urmariti Megastar 3, din 25 octombrie, de la ora 20:30, numai la Prima TV.

Sursa : megastar.primatv.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

Chiar ma intrebam cand incepe! :D Abia astept sa ma amuz.

5 octombrie 2008, 12:40
AlinaP spunea...

In mod cert o sa imi calc pe inima si o sa ma uit si eu. Cu siguranta will be fun to watch.

5 octombrie 2008, 15:15

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB