marți, septembrie 16, 2008

Cati bani i-a dat Rihanna lui Dan Balan?


Probabil ca pana acum ati aflat cu totii ca Rihanna si T.I au realizat un cover dupa piesa "Dragostea din tei", care se numeste Live Your Life. Ce nu stiati este faptul ca drepturile de autor pentru aceasta piesa apartin lui Dan Balan, aka Crazy Loop, fost component al trupei O-Zone. Desi Dan nu vrea sa dezvaluie suma obtinuta din acest contract, barfele spun ca suma ar fi uriasa : un milion de dolari. Sincer, eu ma cam indoiesc ca e atat de mare, insa pe degeaba e clar ca nu a dat piesa .

Dan Balan : "Nu vorbesc despre bani, am luat sau n-am luat! Am vazut ca au facut-o alti artisti inaintea mea si a sunat foarte urit. De aceea, m-am si hotarit sa tac. Cu Rihanna n-am vorbit niciodata. Mi s-a cerut acordul prin EMI”.

Povestea e insa mai complicata decat ar parea . Radu Sirbu, un alt fost component al O-Zone a declarat: „La melodia Dragostea din tei, partea in care se cinta «numa-numa-e» si „maia-hi-maia-ho», este vocea mea si a lui Arsenie. Rihanna nu le-a schimbat ci a preluat originalul. Normal ar fi sa primim si noi bani, in calitate de interpreti, prin CREDIDAM (Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti). Dar in Romania acest lucru e mai greu”.

Scandal cu potential sau foc mocnit?


Articole cu Rihanna :
Poze Rihanna inedite

Poza Zilei : Rihanna

Stand Up ... to Cancer
Rihanna e falita?
A venit vara. Ep 18 : Poze cu Rihanna si Chris Brown
Poza zilei : Rihanna's see through
Poza zilei : Rihanna si Chris Brown se distreaza impreuna
Rihanna are piercing in sfarc !
Tatuajele Rihannei
Rihanna canta prost live
Rihanna pe coperta Cosmopolitan
Rihanna in revista Elle
Noul videoclip Rihanna ft Maroon 5Live Your Life - Rihanna & T.I

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB