luni, septembrie 29, 2008

Andreea Raicu si Tudor Chirila s-au despartit?

Andreea Raicu
Citesc in Cancanul de astazi ca Andrea Raicu si Tudor Chirila s-ar fi despartit. Tot Cancan, a publicat, in exclusivitate si stirea cu divortul Mihaelei Radulescu. Mie totusi in cazul Andreei si a lui Tudor imi miroae a manipulare de presa. Mi se pare ciudat ca mai ieri erau la Paris si se iubeau, si dintr-o data Andreea vorbeste de incompatibilitati, conflicte... Insa ciudate sunt caile iubirii.

Ciudat este si faptul ca Andreea nu a spus nimic despre aceasta ruptura pe blogul ei, unde face de obicei confesiuni foarte personale. Mie mi se pareau cel mai inedit(prin prisma faptului ca nu se potrivesc deloc) insa si cel mai simpatic cuplu de pe la noi. Andreea Raicu mi se pare o vedeta super ok, iar muzica lui Chirila mi-a placut intotdeauna. Asadar, sa-i credem sau nu pe cei de la Cancan?

Iata interviul prin telefon cu Andreea Raicu :

Reporter.: Am aflat ca l-ai parasit pe Tudor Chirila. Este adevarat?

Andreea Raicu "Aaaa... nu vreau sa vorbesc despre asta. Nu era informatie publica... si n-as vrea sa dau declaratii pe acest subiect? Dar probabil ca veti scrie oricum, asa incat daca va confirm as vrea sa fie ultima conversatie pe acest subiect. Da, ne-am despartit! Ne-am despartit si... atat".
Rep.: Tu l-ai parasit pe el sau el te-a parasit? Care au fost motivele?

A.R.: "Ne-am despartit si atat... cum ti-am spus. Am avut o discutie civilizata, matura, asumata si eu sunt foarte fericita cu aceasta decizie".
Rep.: Ce ai sa-i reprosezi lui Tudor?

A.R.: "Public? nimic! Tudor este un artist pe care publicul lui il admira si n-am sa contribui la alterarea imaginii lui prin confesiuni de ordin personal".
Rep.: Dar el ce ti-a reprosat tie?

A.R.: "N-a fost un ping-pong cu reprosuri, asa incat nu stiu sa-ti raspund la aceasta intrebare. Poate mi-ar putea reprosa faptul ca eu imi doresc o relatie profunda si temeinica. Eu mi-am dorit totdeauna si imi doresc, in continuare, un copil. El are alte planuri individuale, asa incat mi s-a parut mai intelept sa ne separam destinele".
Rep.: Ce se va intampla cu casa pe care v-o faceati impreuna?

A.R.: "Aceasta casa n-a fost nici gandita, nici construita impreuna. Eu am proiectat-o, doar eu am finantat constructia ei si doar eu urmeaza sa locuiesc in ea imediat ce va fi gata".
Rep.: Este posibil sa va impacati, caci ati mai avut si in trecut conflicte?

A.R.: "Pentru un conflict ai nevoie de doua parti. Eu nu sunt un om conflictual, asa incat scenele la care te referi au avut un singur protagonist in trecut. Iar viitorul meu, il exclude".
Rep.: Ati petrecut doi ani impreuna. Nu te afecteaza aceasta despartire? Esti trista?

A.R.: "Sunt linistita. Si este cel mai placut sentiment".

Articole cu Andreeea Raicu :
Galerie foto Andreea Raicu
Stiri : Andreea Raicu a trecut pe rosu
Ce se poarta toamna asta... by Andreea Raicu
Andreea Raicu despre emisiunea lui Capatos
Incepe Megastar 3
Bloguri de vedete< Megastar - un alt show prost
Andreea Raicu sta bine pe tocuri
Andreea Raicu are un suflet mare
Cum slabesc vedetele : Andreea Raicu
Andreea Raicu in Cosmopolitan
Vacanta de vedeta : Andreea Raicu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB