marți, august 12, 2008

Si Simona Sensual a fost batuta?


Dupa episodul cu Andreea Spataru si Ion Boschet, iata ca inca o vedeta de carton isi ia baiaie. Simona Sensual se pare ca a fost batuta de iubitul sau, Nicu "Maharu", saptamana trecuta. "Vedeta" este impreuna cu acest "fost mafiot" - cum il numeste Cancan, in cautare de senzational- de acum opt ani; ba chiar la un moment dat au existat si niste zvonuri potrivit carora Simona ar fi fost insarcinata, insa ar fi pierdut sarcina.

Eu nu cred ca e un lucru normal ca o femeie - fie ea vedeta sau persoana obisnuita- sa fie impreuna cu un barbat care o agreseaza. Chiar daca e o intretiuta, tot nu cred ca ar trebui sa suporte astfel de tratamente din partea partenerului de cuplu. Veti spune ca doar aceste vedete de carton , intretinute, sunt supuse la astfel de tratamente din partea sotilor/iubitilor, insa nu este asa. Imi amintesc ca acum cativa ani in aceasta situatie a fost Dana Razboiu, frumoasa prezentatoare de stiri, care, pana la urma a ales sa divorteze de barbatul care o agresa, chiar daca aveau un copil impreuna.

Din pacate, in Romania inca exista multe femei care aleg sa locuiasca in continuare alaturi de agresor, doar din cauza ca acesta este tatal copiilor sai sau este cel care aduce banii acasa. Tot din pacate, in tara noastra nu prea exista legi care sa pedepseasca agresorul sau sa ajute femeile aflate in aceasta situatie. Intr-un fel, poate ca mediatizarea unor astfel de cazuri in care o vedeta este batuta de partener si aceasta alege sa il paraseasca din acest motiv este benefica; spun asta pentru ca poate, in acest fel, femeile vor urma acest model ...

1 comentarii:

Anonim spunea...

Asa ii trebuie, daca umbla numai cu golani...

12 august 2008, 20:43

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB