sâmbătă, august 02, 2008

Preselectii Megastar 3 la Bucuresti

In aceasta toamna va incepe a treia serie de Megastar, iar gazda showului va fi, bineinteles, aceeasi Andreea Raicu. Sa speram ca de data asta Megastarul nu va mai fi un alt show prost, salvat doar de farmecul prezentatoarei, pentru ca ar fi pacat. Oricum, ideea inedita din acest an este ca vor concura 8 grupuri de cate 4 concurenti si in final va fi constituita o trupa.

Aceasta idee probabil le-a venit organizatorilor dupa ce s-au vazut nevoiti sa ii gaseasca lui Andrei o trupa, pentru ca, asa cum am anticipat la finalul concursului, Andrei nu poate canta singur - Florin poate, in schimb, si cu siguranta va scoate curand si un album. Abia astept!

Am citit azi pe blogul Andreei Raicu ca in curand vor avea loc preselectiile Megastar 3 la Bucuresti. Iata ce scrie Andreea :

"Vreti la Megastar? Da? Atunci haideti la Bucuresti. Preselectiile vor avea loc in 15, 16, 17 august la studiourile Prima Tv din Iride Business Parc. Daca aveti talent si varta intre 17-30 va astept cu drag la preselectii. Juriul va fi acelasi si de abia asteapta sa va asculte. Cu cat mai multe melodii pregatite cu cat mai bine. Si nu uitati sa fie si in limba romana. Juriul apreciaza asta:-). Daca nu aveti inca 18 ani acordul parintilor e obligatoriu. Va astept!".

Asadar, mult succes tuturor si sper sa fie macar unul dintre cititorii mei concurent la Megastar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB