luni, august 11, 2008

Poze de la cununia lui Catalin Maruta cu Andra

cununia lui Catalin Maruta cu AndraCatalin Maruta si Andra s-au casatorit in aceasta duminica, nunta urmand sa aiba loc peste doua saptamani. La cununia civila, Andra si Maruta au avut invitati unul si unul, din randul vedetelor : CRBL si iubita sa, Smiley cu Laura Cosoi, Radu Sarbu ( O-Zone), Nico, Miki si iubitul ei, Razvan Constantinescu, Mihai Albu, si Marius Moga cu Iulia Vantur. Invitatii au petrecut seara la restaurantul “Anatolia” din Bucuresti.

Initial, se pare ca Maruta si Andra decisesera sa nu dea voie presei sa ii pozeze. Coplesiti insa de numarul cotidianelor care isi trimisesera fotografii ca sa surprinda instantanee cu fericitul cuplu, cei doi au decis sa permita presei pentru cateva minute sa ii fotografieze. Banuiala mea este ca cei doi au cedat exclusivitatea pozelor de la nunta revistei Viva, si probabil ca de asta ar fi vrut ca pozele cu casatoria lor sa apara, in exclusivitate doar in revista aceea. Altfel nu imi explic aceasta atitudine recalcitranta a lor fata de jurnalisti.

Iata asadar cateva poze, via Gosvip, de la casatoria civila dintre Andra si Maruta. Nu-mi ramane decat sa le urez celor doi "Casa de piatra si copii frumosi!".

Articole similare :

Andra si Catalin Maruta se casatoresc sambata

Maruta vs Heaven

CV Andra

Noul videoclip Andra - Un lucru sa-mi dai

Catalin Maruta actor pentru Simplu< Conturi grase din televiziune

cununia lui Catalin Maruta cu Andracununia lui Catalin Maruta cu Andra


cununia lui Catalin Maruta cu Andracununia lui Catalin Maruta cu Andracununia lui Catalin Maruta cu Andra


cununia lui Catalin Maruta cu Andracununia lui Catalin Maruta cu Andra
cununia lui Catalin Maruta cu Andracununia lui Catalin Maruta cu Andracununia lui Catalin Maruta cu Andracununia lui Catalin Maruta cu Andra

1 comentarii:

Anonim spunea...

esti superba Andra

24 iulie 2009, 16:52

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB