vineri, august 29, 2008

Noul videoclip Adela Popescu : Ingerasii

Adela Popescu face parte dintre acei artisti pe care nu i-as asculta in masina, de exemplu. De fapt ce sa mai ocolesc, nu i-as asculta decat daca m-ar plati cineva - si nici atunci. Si totusi, fata asta asa de stearsa si cu un talent mediocru la cantat are un succes extraordinar si foarte multi fani.

Acest nou videoclip, "Ingerasii", a fost realizat pentru a promova mai bine "comedia romantica" cu iz telenovelistic cu nume omonim. Actorii principali in acest film sunt Adela Popescu si Ioan Isaiu.

Dintre personajele secundare ale filmului ingerasii se remarca Adriela Morar, cea care i-a fost partenera lui Smiley la Dansez pentru tine.

Adriela, care a devenit cunoscută în urma participării la emisiunea “Dansez pentru tine”, este foarte încântată de această nouă experienţă: “M-am bucurat foarte mult când am primit oferta de a juca în “Ingerasii”, nu mă gândeam niciodată la o carieră în actorie, dar în clipa în care am făcut cunoştinţă cu personajul meu mi-am dat seama că tot ce se întâmpla pe platourile de filmare mă captivează”, spune Adriela.

Adela Popescu-Ingerasii

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB