miercuri, august 27, 2008

Managerul trupei RBD catre faniDragi fani RBD, se pare ca pana la urma n-a fost vorba doar de o strategie de marketing, ci dizolvarea RBD chiar e pe bune. Nu disperati insa, sunt destule alte trupe emo pe care sa le indragiti... Iata cateva citate din scrisoarea pe care managerul trupei RBD, Pedro Damian, a adresat-o tuturor fan-cluburilor RBD :

"Dragi prieteni, cand a trebuit sa facem anuntul oficial a ceea ce eu numesc transformarea grupului, in interiorul meu s-au dezlantuit foarte multe emotii. Prima data am avut un sentiment puternic de tristete, pentru ca, desi este un proces despre care toti stiam ca va veni mai devreme sau mai tarziu, cand l-am vazut scris, am trecut prin multe sentimente contradictorii.

Odata am spus ca RBD va rezista atat timp cat voi veti dori acest lucru, insa nu mai e valabil, datorita circumstantelor si drumurilor pe care ti le deschide viata… Vreau sa specific clar ca nu am fost eu, si nici altcineva, persoana care a luat aceasta decizie. A fost o hotarare comuna, si fiecare dintre noi a fost de acord cu ea. Nu exista vinovati, nu ar trebui sa ii cautati, este pur si simplu o schimbare, o transformare, un proces de crestere. Pedro Damian."

Concertup trupei RBD in Romania a beneficiat de o suplimentare de bilete , ca raspuns la numeroasele solicitari primite din partea fanilor. Biletele suplimentare vor fi doar pentru locurile pozitionate pe gazon B si vor fi in valoare de 150 RON. Concertul pe care Maite, Dulce Maria, Anahi, Christian, Alphonso si Christopher il vor sustine in septembrie 2008 la Sala Polivalenta face parte din turneul de adio pe care RBD il intreprinde inainte ca membrii trupei sa urmeze fiecare drumul sau. Prin urmare, aceasta este ultima sansa pe care o au fanii din Romania pentru a-i vedea pe cei de la RBD live.

9 comentarii:

Anonim spunea...

hei rbd sunt trupa emo?
eu nu as prea zice..in primul rand ca daca ei ar5 fi emo si muzica lor tot emo ar trebui sa fie dar nu este thaa

27 august 2008, 22:12
AlinaP spunea...

Bineinteles ca sunt emo. Uita-te la tipul gay sau la roscata. Emo!

27 august 2008, 22:32
Lastexit spunea...

nu, nu si nu - RBD nu sunt emo - doar ca esti homo, arati homo si dai cu vopsea pe cap nu esti emo. Muzica se Emo se invarte in jurul rockului si atat - un pseudo rock. Restul sunt wannabes la fel ca manelistii din tara care au auzit de emo si acum se cred si ei emo dar o dau pe guta si salam si tot jegosi transpirati sunt - lucru jalnic si patetic. Emo nu implica muzica de tip RBD - never ever. Totul s-a pervetit...

28 august 2008, 15:30
AlinaP spunea...

Bun, deci RBD sunt wannabes emo. Tare asta!

29 august 2008, 08:02
Anonim spunea...

RBD NU sunt emo,chiar daca unele melodii par a fi gen Emo. Si ce daca Dulce e roscata? Si ce daca Christian este gay? Asta e treaba lor nu a noastra!

1 septembrie 2008, 16:30
Anonim spunea...

totii fanii trebiue sa accepte faptul ca membrii trupei rbd au nevoie de o schimbare,desi nici mie nu mi-a parue bine ca se despart,deoarece ei au reusit sa ne schimbe viata.

7 septembrie 2008, 14:37
Anonim spunea...

Viva rbd

7 septembrie 2008, 14:38
IONI spunea...

emo sau nu eu tot va iubesc.sunteti cea mai tare trupa de pana acum si singura care va ramane in istorie.va iebesc mult de tot va poooooooooooooooooop dulceeeeeeee RRRRRRBBBBBBDDDDDD.IONI:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

1 noiembrie 2008, 16:39
Astrid spunea...

lol...RBD emo?:))...ce prost a mai putut sa scrie asa ceva?:))...daca tie ti se pare ca versurile in genul "y soy rebelde..." sunt emo:))...las`o balta...:-j..oricum imi pare f rau k RBD se desparte..ei sutn viata mea:((

6 februarie 2009, 12:30

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB