luni, august 18, 2008

Interviu cu Zoli de la Sistem


Revista VIP a realizat un interviu foarte interesant cu Zoli de la Sistem, in care acesta vorbeste despre proiectele in care este implicat si despre planurile sale de viitor :

VIP : Mai nou, esti impresarul trupei Zero. Cum i-ai cunoscut pe „baietii lui Marius Moga“?
Zoli : Ne-am cunoscut in platourile Happy Hour. Laur (voce), Papu (chitara), Vladut (bas), Alex (tobe) si Oxi (platane/sampler) sint talentati, stiu muzica si au charisma. Cred in viitorul trupei Zero si, de aceea, am semnat un contract de management.

VIP : Pe linga descoperirea de noi talente in muzica, te-ai gindit si la alte afaceri?
Zoli : Am deja o afacere de succes, in care cred. Star Management este una dintre cele mai apreciate companii de management, impresariat, organizare de spectacole si PR. Ne implicam inclusiv in latura educationala, prin Academia de Showbiz. Incurajam compozitorii talentati prin „Battle of Songs“, singurul concurs de compozitie privat din Romania, cu premii de peste 10.000 de euro. Acum sintem in perioada inscrierilor. Aviz amatorilor!

VIP : Ai verificat ce au facut cu banii cistigati laureatii primei editii?
Zoli : Premiile in bani sau in instrumente muzicale sunt facute pentru a incuraja compozitorii care se inscriu in concurs. Anul acesta avem doua premii: Marele Premiu, oferit de un juriu de profesionisti - 10.000 de euro, si Premiul de Popularitate, oferit de public - 1.000 de euro. Plus traditionalele instrumente muzicale si echipamente de studio.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB