duminică, august 31, 2008

Corina - videoclip cu Lumidee


Desi este insarcinata in sapte luni, Corina e mai preocupata ca niciodata de cariera sa muzicala. Astfel, zilele trecute, intr-un club neterminat din Capitala, Corina si Lumidee, una dintre artistele momentului peste Ocean, s-au intalnit sa-si finalizeze colaborarea.

Cele doua, alaturi de o echipa impresionanta de dansatori, au filmat videoclipul unei piese inregistrate in urma cu mai bine de doua saptamani. "Este un proiect la care lucram de ceva timp. Ideea a apartinut unui prieten comun. Acesta a vorbit cu mine, a vorbit cu ea, i-a prezentat cateva dintre clipurile mele, iar Lumidee a acceptat. Piesa "Let Go" a fost compusa de Duble L, un producator din Germania care a lucrat cu artisti precum Eminem, Shola Ama, Blu Cantrel si multi altii. Eu am inregistrat partea mea in Germania, Lumidee in America, iar acum am profitat de faptul ca a fost invitata in Romania sa cante la o serie de evenimente si, in cateva zile, am aranjat totul ca sa filmam si clipul", povesteste Corina.

Desi este insarcinata in sapte luni, cantareata va da o nota extrem de provocatoare imaginii ei, acest videoclip reprezentand pentru ea o amintire mai nonconformista din perioada sarcinii.

Pentru romanca aceasta colaborare se traduce prin lansarea ei pe plan international, lucru pe care il urmareste de multi ani. "Logodnicul lui Lumidee este manager si DJ la un radio de acolo si el s-a ocupat de strategia de promovare a piesei in State. Sunt convinsa ca va fi hit. Este o piesa comerciala, foarte buna, pe care sper sa o lansam in tara in cel mult doua-trei saptamani", ne-a declarat Corina.

Sursa : Libertatea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB