duminică, august 03, 2008

Christina Applegate - diagnosticata cu cancer la san

Ca totii am indragit-o pe Christina Applegate in rolul lui Kelly din Familia Bundy (Married with children). Din pacate, frumoasa actrita de numai 36 de ani a fost diagnosticata cu o forma incipienta de cancer la san. Vestea buna este ca boala fiind abia la inceput, Christina poate sa se vindece prin tratament, fara a fi nevoie sa i se amputeze sanul.

Cand Christina avea numai 7 ani, mama a avut si ea cancer la san. Stiinta nefiind atat de avansata si cancerul nefiind in stare incipienta, mama ei a fost nevoita sa isi piarda un san ca sa poata supravietui, ceea ce e un lucru devastator pentru orice femeie.

Stim ca de curand si Kylie Minogue s-a luptat cu aceasta maladie crunta pe care a invins-o. Acum Kylie nu numai ca e perfect sanatoasa, insa si-a reluat si cariera si are mai mult succes ca niciodata, ea cancertand de curand si la Bucuresti. Sa speram ca si experienta Christinei Applegate va avea acelasi final fericit.

Christina va participa pe data de 8 septembie, alaturi de Meryl Streep, Sally Field, Jennifer Aniston, Scarlett Johansson si Charlize Theron la un teledon in scopuri caritabile. Banii stransi vor fi donati pentru a sprijini cercetarea in domeniul cancerului de san.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB