miercuri, august 27, 2008

Andreea Raicu in Cosmopolitan

Andreea Raicu Cosmopolitan

Andreea Raicu a devenit una dintre vedetele mele preferate. Daca la inceput o vedeam ca pe o prezentatoare uratica, siliconata , insa cu picioare superbe ( cam slabanoage, e drept), ea a crescut mult in ochii mei in ultimul timp si asta din mai multe motive : e iubita lui Tudor Chirila, pe care il consider un artist in adevaratul sens al cuvantului, are propria afacere ( Cu tricouri, marca Tshhhirt), prezinta destul de bine, a avut grija de bunica ei pe patul de spital( din pacate batrana a murit), are grija de o fetita, Maria, pe care a intalnit-o la un orfelinat si are blog.

Iata cateva fragmente din interviul Andreei Raicu pentru revista Cosmopolitan :

Cum v-ati schimbat - tu si Tudor -, de cind sinteti impreuna?

Nu cred ca ne-am schimbat, de fapt cred ca nimic din ceea ce eram noi, inainte de a forma un cuplu, nu s-a schimbat in mod fundamental. Si cred ca e un lucru bun, pentru ca, atunci cind iubesti un om, il iubesti pentru tot ceea ce este el si nu-ti doresti sa-l schimbi. Mai degraba as spune ca am invatat sa ne bucuram de calitatile pe care le avem.

Ai primit vreo propunere sa joci in vreun film?

Da, am primit, dar nu am acceptat pentru ca era un moment nepotrivit. Cu mare drag as accepta atata vreme cat rolul mi se potriveste si e un proiect de anvergura.

De ce ti-ai facut un blog (este cumva si o cale de a dezminti anumite informatii)? Te simti "acceptata" in blogosfera?

Nu mi-am propus niciodata sa ajung blogger profesionist sau sa intru in comunitatea bloggerilor. Am cautat doar o modalitate de a putea interactiona mai repede si mai direct cu publicul meu, cu oamenii interesati de ceea ce sint eu dincolo de ceea ce vad la televizor sau de interviurile din presa. Am vrut ca oamenii sa ma cunoasca asa cum sint, sa afle ce gandesc despre anumite lucruri, evenimente, imprejurari, sa-mi poata raspunde, sa ma poata intreba. Ma folosesc de blog ca de un suport absolut necesar pentru o comunicare interactiva.

Ideea tricourilor cu mesaje amuzante nu e o noutate in Romania (Ex: Mihai Stanescu); te-ai gindit vreo clipa ca lansarea ar putea sa nu aiba impactul dorit?

Eu am crezut in aceasta idee, nu pornesc niciodata la drum daca am indoieli in privinta rezultatului. Cu atit mai putin cind este vorba despre un business. Iar vinzarile mi-au confirmat ca am avut dreptate.

Sursa : Cosmopolitan

Andreea Raicu in CosmopolitanAndreea Raicu in Cosmopolitan
Andreea Raicu in CosmopolitanAndreea Raicu in Cosmopolitan
Andreea Raicu in CosmopolitanAndreea Raicu in Cosmopolitan
Andreea Raicu in CosmopolitanAndreea Raicu in Cosmopolitan
Andreea Raicu in CosmopolitanAndreea Raicu in Cosmopolitan

2 comentarii:

Anonim spunea...

Andreea are un corp de invidiat,dar poate mi-ar sta si mie bn cu rochita ei superba.as vrea sa shtiu de unde a luat-o sau facut-o.

9 septembrie 2008, 13:47
AlinaP spunea...

Te referi probabil la rochita galbena, nu? E posibil sa fie creatia Irinei Schrotter( stiu ca Andreea si Irina sunt prietene bune).

9 septembrie 2008, 18:19

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB