joi, august 07, 2008

Andra si Catalin Maruta se casatoresc sambata

Andra si Catalin Maruta
Acum ceva timp v-am povestit ca Andra si Catalin Maruta se vor casatori luna aceasta. Dupa cum v-am zis, nunta va avea loc la Targu-Jiu, locul de nastere al lui Maruta; petrecerea nu va avea loc insa pe stadionul din oras, ci pe o insula mica, in aer liber. Cei doi au acordat revistei Viva un interviu in care povestesc despre nunta si relatia lor :

Cum va fi nunta voastra, in stil traditional sau cu surprize? Veti avea multi invitati? Va fi in aer liber sau inauntru?
Catalin: Am ales ca locatie Targu Jiu, orasul copilariei mele, pentru ca ii place si Andrei, deopotriva. Nunta va avea loc pe o mica insula, in aer liber, un loc minunat, cu multa verdeata, inconjurat de apa, la care se ajunge traversand un mic pod, si cu foarte multi invitati, aproximativ sase sute. Ne dorim o nunta in stil traditional, dar nu sunt excluse nici surprizele. Prietenii nostri sunt foarte „binevoitori“ si suntem siguri ca ne-au pregatit cateva. Nu de alta, dar trebuie sa se distreze si ei pe seama cuiva!

Cum de nu ati ales o locatie pretentioasa din Capitala? Majoritatea cuplurilor celebre aleg astfel de locuri.

Catalin: Noi n-am fost niciodata niste personaje cu fite. Si nici nu ne intereseaza ce fac ceilalti. Am ales acest loc de comun acord, pentru ca ne place foarte mult.

Andra, cum ai fost ceruta in casatorie?
S-a intamplat foarte frumos si s-a intamplat Craciunul trecut...

Sursa: Viva.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB