vineri, august 29, 2008

Andra lui Maruta in TabuUf, m-am saturat de stilul asta retro adoptat de vedetele autohtne atunci cand pozeaza prin reviste. Dupa pictorialul Laurei Cosoi in Maxim- care mi-a displacut-, iat-o pe Andra Maruta pozand astfel pentru revista TABU.

Iata cateva fragmente din interviul acordat de Andra revistei Tabu :

Tabu: Care a fost cel mai greu moment din carieră?
Andra: Poate anul când am luat locul doi la Cerbul de aur. Juriul străin mi-a acordat note maxime, în timp ce ai mei (juriul românesc) au fost extrem de exigenţi. Am suportat greu clasamentul, în condiţiile în care toată lumea îmi spunea că am cântat foarte bine. Şi la fel consideram şi eu, fără modestie! Recunosc că am depăşit cu greu momentul ăsta.

Tabu: Părinţii tăi au renunţat la slujbe ca să se ocupe de cariera ta muzicală. Ştiu că mai ai fraţi, nu s-au simţit ei ca şi când nu li s-ar fi acordat la fel de multă atenţie?
Andra: Fiecare dintre fraţii mei au avut parte de aceeaşi atenţie din partea părinţilor. Probabil par avantajată pentru că despre relaţia lor cu mine s-au ştiut mai multe.

Tabu: Cânţi de la 13 ani, pare că nici n-ai avut adolescenţă. Cum te-a modificat contactul cu lumea „celor mari”, a contractelor şi a lucrurilor cu care nu te puteai juca? Erai totuşi un copil.
Andra: Am avut altfel de adolescenţă. În sensul că visele mele s-au împlinit mai repede. Nu neg că m-am simţit bine întotdeauna printre oamenii maturi.

Sursa : TABU
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB