joi, august 28, 2008

Ana Maria Ferent este iubita lui Gabriel Cotabita ?!Potrivit revistei VIP, Gabriel Cotabita ar fi noul iubit al Anei Maria Ferent. Surse din preajma artistului sustin ca acesta traieste in prezent o idila cu Ana Maria Ferent, interpreta care a divortat de Marcel Toader acum citiva ani, pe motiv ca acesta o batea. Cir­co­tasii spun chiar ca Gabi a dorit sa prezinte Festivalul „Callatis” alaturi de Ana Maria. Planul a esuat, pentru simplul fapt ca Alexandru Sassu, directorul TVR, institutie partenera media a acelui eveniment, a preferat-o pe Alina Sorescu.


Ana Maria Ferent (ex-trupa Demmo): „Gabriel Cotabita a luat legatura cu mine prin Jojo si mi-a propus sa colaboram la doua proiecte de televiziune. Este adevarat, unul dintre acestea era ca eu sa prezint Festivalul . De fapt, am stiut ca sint prezentatoare pina in ultima clipa, cind m-au anuntat ca lucrurile s-au schimbat si ca va fi Alina Sorescu, vedeta postului TVR. Eu si Gabriel ne-am intilnit numai cind am avut de discutat afaceri. Nu am niciun interes sa mint”.

Adevar sau barfa?

2 comentarii:

Kairon spunea...

Sincer habar nu am daca este adevar sau barfa, dar parerea mea personala este ca Ana-Maria este constienta de faptul ca ar putea avea un barbat mai de varsta ei...

28 august 2008, 17:27
AlinaP spunea...

Poate ii plac barbatii mai...copti.

29 august 2008, 07:11

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB