duminică, iulie 13, 2008

Videoclip Katy Perry - I Kissed A Girl

Katy Perry a devenit faimoasa in intreaga lume, o data cu lansarea celui de-al doilea album al sau, "One of the boys". Albumul a devansat foarte repede nume grele ale muzicii, iar criticii considera ca tanara de 26 de ani este urmasa Madonnei.

Lansarea videoclipului la piesa "I kissed the girl" a creat o adevarata isterie : melodia a ajuns direct pe locul doi în Billboard 100, imediat după piesa "Viva la vida" a celor de la Coldplay.

Katy Perry a marturisit ca ea nu a sarutat niciodata o alta fata( contrar celor spuse in cantec). Cantareata si-a compus singura melodia si versurile si a declarat ca intentia sa nu a fost sa socheze, cel putin nu in felul in care au facut-o fetele de la Tatu, care s-au declarat lesbiene doar pentru ca au intuit ca asta prinde la public.

Mie personal imi place foarte tare aceasta melodie si cred ca isteria creata va continua ceva timp. Cel putin pe youtube face furori, si cred ca versurile "Am sarutat o fata si mi-a placut" sunt vinovate in parte de acest succes nebun al piesei.

Videoclip Katy Perry - I Kissed A Girl

2 comentarii:

InBonobo.com spunea...

stii ca e si varianta cu I Kissed a Girl and she farted?

http://youtube.com/watch?v=bRzcl10U5k0

ca sa nu mai vorbim de varianta Jill Sobule de acum o decada - cantec diferit, dar cu acelasi titlu

13 iulie 2008, 14:59
AlinaP spunea...

Ma asteptam la ceva mai amuzant. Nu m-a facut sa zambesc decat putin; pacat ca tipul nu are deloc voce, ar fi iesit o parodie draguta.

14 iulie 2008, 09:40

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB