duminică, iulie 13, 2008

Roxana Ungureanu la Maxim


Roxana Ungureanu a pozat pentru editia din iunie a revistei Maxim . Pictorialul cu Roxana a iesit foarte fierbinte, mai ales datorita ventilatoarelor din poze, care, in loc sa racoreasca atmosfera, mai mult au incins-o. Fosta Miss Playboy din 2006 a acordat revistei si un interviu destul de interesant, unde a declarat ca NU s-a despartit de Claudiu Patrascu, a facut sex pe bancheta din spate a unei masini, dar nu-si aminteste modelul masinii - asta pt ca a facut-o probabil in ft multe masini, doh -, a busit de cateva ori masina ei in parcare, stie sa ciripeasca - adica sa cante, pardon- si ii plac masinile. Iata cateva extrase, iar interviul integral il puteti citi in Maxim.


Dar sex pe bancheta din spate a vreunei masini ai facut? Si, daca da, mai stii ce model era si cati kilometri avea la bord? Da, am facut, dar iti dai seama ca nu am retinut detaliile tehnice.
Ai terminat un liceu de muzica. Cand o sa te vedem la preselectia pentru Eurovision? Oh, da, am urmat timp de 10 ani cursurile unui liceu de muzica. Crede-ma, eu chiar stiu muzica, spre deosebire de alte fete care isi inchipuie ca se pricep. Esti timisoreanca. Ai idee de unde izvoraste Bega? Da, normal. Din Poiana Rusca.

Roxana Ungureanu : caseta porno lesbi
Vedete Playboy : Roxana Ungureanu i-a dat papucii iubitului
Roxana Ungureanu la Maxim


3 comentarii:

Anonim spunea...

ce bucata mah vere.....aja da :D:D;d;d......

17 iulie 2008, 00:45
Anonim spunea...

ce tarfa!

22 martie 2009, 17:26
Anonim spunea...

pe asta si eu as freca-o...e buna rau,la prima vedere.

22 martie 2009, 17:27

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB