vineri, iulie 04, 2008

Noul videoclip Taxi - The Wizdiz SongThe Wizdiz Song al trupei Taxi este de departe cel mai trasnit cantec pe care l-am auzit in ultimul timp. Versurile sunt ciudatele, iar accentul englezesc al solistului e foarte funny. Chiar la un moment dat zice " O, you like the other English", si incepe sa cante din nou cu accentul ala amuzant.

Piesa e o surpriza pentru mine, fiind total diferita de stilul Taxi; e un fel de incercare, de experiment a trupei. Daca le va iesi ceva, vom afla in urmatoarele saptamani. Pe langa melodie, ma surprinde si videoclipul, in care apar vreo 15 fete in costume de baie, si unele chiar topless. Si zau daca am inteles de ce in ultimul cadru al videoclipului una dintre tipele alea vomita in WC. Mi s-a parut cam scarbos.

O alta noutate a acestui videoclip este numele regizorului. Ei bine regizoarea videoclipului Wizdiz Song al trupei Taxi este nimeni alta decat Mihaela Radulescu. Se pare ca Mihaela nu doar a regizat clipul, ci l-a si achitat integral din banii ei!

“Acum cateva saptamani, remixam in studioul lui Bobby de la Voltaj piesa The Wizdiz Song. In timp ce trupa lucra, ma suna Mihaela Radulescu si-mi spune ca a ascultat piesa si ca vrea sa facem un videoclip la ea, sustinand ca are scenariul gata, ca vrea sa regizeze clipul si vrea sa-l si produca, adica sa dea ea toti banii. Ea a platit tot ce se putea. Operator a fost Cristi Stan, iar regizor secund - Mircea Hateganu. S-a filmat cu o camera HD, care aproape atinge performantele peliculei, utilizata de greii de afara pentru videoclipuri.”, a povestit solistul trupei Taxi pentru ziarul Gandul.

Via DiverCityCafe

Iata asadar videoclipul Taxi - The Wizdiz Song


Taxi - The Wizdiz Song from trupa taxi on Vimeo.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB