miercuri, iulie 09, 2008

Noul videoclip DJ David - Sexy ThingMulta lume a auzit pe la toate posturile de radio aceasta melodie - pretty addictive- , Sexy Thing a lui DJ David, si aproape toti au avut impresia ca este vorba de un DJ strain, mai ales ca melodia suna ata de bine! De curand, Dj David a fost invitat pentru un videochat pe eok.ro, si astfel am putut afla mai multe despre misteriosul dj.

Asadar, David Colceru, aka DJ David este din Barlad, i-ar placea sa colaboreze cu Sylvia, nu ii plac manelele si are o iubita cu care este impreuna de peste 5 ani. Mi s-a parut un om modest si deschis, care nu a ezitat sa isi spuna in direct inclusiv adresa de messenger, david.deejay@yahoo.com.

DJ David considera ca muzica sa este comerciala, si ii place sa mixeze felurite tipuri de muzica. A facut si un remix la piesa baietilor de la Chicanos, Maleya, a carui videoclip s-a filmat acum cateva zile. Daca vreti sa vedeti poze de la filmarile videoclipului Maleya, le putet gasi pe DivercityCafe, pe unde mai scriu si eu uneori.

Iata si videoclipul DJ David - Sexy Thing.

3 comentarii:

Anonim spunea...

super tare songu

15 iulie 2008, 23:54
dj david THE BEST spunea...

il ador pe dj David am un nou id cine e fan dj David si alti dj sa ma adauge in lista sa id meu este alexutza_love_dj....va astept sa vb...pa

16 februarie 2009, 19:23
Gigi spunea...

Da , ai dreptate.. Felicitari

26 noiembrie 2009, 12:12

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB